Ант Мен и Осата ни водят из невероятните измерения на квантовата реалност

Гмурваме се в неизследваните територии на един тайнствен свят (вижте трейлъра)

29 октомври 2022 г.

Снимка: Forum Film Bulgaria   

Време е за следващата глава от историята на Марвел. Този февруари „Ант Мен и Осата: Квантомания“ слага началото на пета фаза от изключително популярната и успешна киновселена на студиото и ще ни отведе дълбоко в неизследваните територии на квантовия свят – свят, криещ огромна тайна и свят, който не е това, което изглежда на пръв поглед.

В „Ант Мен и Осата: Квантомания“ Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) продължават своите приключения като Ант Мен и Осата, като към тях се присъединява дъщерята на Скот – Кейси Ланг (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър). Те се впускат да изследват невероятните измерения на квантовата реалност, взаимодействайки си със странни същества, а приключението им ги отвежда отвъд пределите на всичко, което са мислили за възможно.

Първият трейлър на „Ант Мен и Осата: Квантомания“ разкрива мащабите и невероятните измерения на тази изключително странна и вълнуваща реалност и обещава много хумор, иновативен фантастичен екшън и завладяваща история, в центъра на която са добре познатите ни герои, които освен с външни заплахи, трябва да се справят и с проблемите на новата семейна динамика.

В допълнение, трейлърът загатва и за появата на следващия голям злодей във вселената на Марвел – Канг Завоевателя (Джонатан Мейджърс), чиято алтернативна версия феновете познават от първия сезон на телевизионния сериал „Локи“. Канг ще изиграе изключително важна роля в предстоящите събития и ще се изправи срещу Отмъстителите в свръхочакваните „Отмъстителите: Династията на Канг“ и „Отмъстителите: Тайни войни.“

Режисьор на „Ант Мен и Осата: Квантомания“ отново е Пейтън Рийд (Раздялата, Ант-Мен, Ант-Мен и Осата), автор на сценария е Джеф Ловнес (Чудотворци, Rick and Morty), а продуцент е Кевин Файги.
В ролите са Пол Ръд, Еванджелин Лили, Катрин Нютън, Майкъл Дъглас, Мишел Пфайфър, Джонатан Мейджърс, Рандал Парк и др.

Впускаме се в „Ант Мен и Осата: Квантомания“ от 17 февруари само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

 

Коментари
Последни видеа