Аня Пенчева: Да бъда баба е велико!

Актрисата обгрижвала бременната си снаха в болницата, сменя памперси на повикване

23 февруари 2020 г.

Снимка: Instagram bTV

Секссимволът на българския театър Аня Пенчева е майка орлица, която през ден прави подаръци на близките си, и баба за пример – като такава я описа семейството й в  „Търси се“ на bTV.

 „Да бъда баба е велико! Появата на Сашко беше дългоочаквано събитие, което ни донесе един нов смисъл. Да бъдеш баба значи спокойствие и щастие.“, заяви актрисата.

Миналата пролет дъщеря й Петя Дикова я дари с внук

А само преди две седмици синът й Ангел Караньотов увеличи отбора им с още едно момченце – Борис. Половинката му, дрифт пилота Ива Русинова, описа Пенчева като „втора майка“.

„Тя беше плътно до мен в първите месеци от бременността, когато бях зле. Наложи се дори да вляза в болница. Непрекъснато четеше какво трябва да се прави, какви бабини лекове могат да помогнат, търчеше до аптеката. Когато си чужд дом и не можеш да станеш буквално от леглото е истинско щастие да усетиш такава грижа!“, заяви снахата на Аня Пенчева.

Актрисата харесала моментално партньорите и на двете си деца. Когато Петя й представила поета Илиян Любомиров, тя попитала:

Няма ли да си го взимаме вкъщи това момче?

Когато Ангел довел Ива, Аня отсякла: „Да знаеш, че каквото и да се случи между вас, тя остава, а ти си тръгваш!“.

Пенчева призна, че сменя памперси с лекота. Със съпруга й – атлетът Ивайло Караньотов, споделят общ дом с Ангел, Ива и бебето и все още са предпочитана компания за тях и приятелите им.

„Идват им гости и ние гледаме да се махнем и да не пречим, но те държат да сме наоколо. Явно не сме още толкова досадни.“, заяви с намигване актрисата.

 

Коментари
Последни видеа