Арт релакс за възрастни и коледен базар

Новите родители препоръчват

11 декември 2016 г.

Снимка: Guliver / iStock

Ако нямате възможност да отпрашите за семеен обяд край морето в тази прекрасна неделя, имате възможност да осъществите друга мечта, например - да научите нещо ново. Какво можете да научите за един следобед ли?

Ами как да развиете своята креативност в цветове, как да активирате дясната част на мозъка си и да използвате функциите ѝ, като станете интуитивни, как да „виждате“ по различен начин не само, когато рисувате.
Ще сте в артистична среда и накрая ще имате своя картина в дома си, но и щеосъзнаете, че всъщност сте много талантливи.

BLUESS-art studio, известно с прекрасните рисунки на малки дечица, днес завива в посока техните родители - и наистина - защо да не порисуваме просто ей така, като малките, зарязвайки всички задължения, прахосмукачки и тигани и хващайки четките?!

Дори да не умеем да рисуваме, можем да намерим хармония, като овладеем непозната живописна техника.
Студиото ще се погрижи за бяло ленено платно на подрамка, акрилни бои, четки и снимка на картина на известен художник, по ваш избор, на която ще направите копие или своя интерпретация. Ще получите подкрепа и съвети как да създадете своята творба.


Къде и от колко часа? Тук си пише.

План Б - да поровим за нещо интересно на поредния коледен базар на изкуствата, където ще има всичко - от дизайнерски коледни играчки и аранжировки за празничната маса, интересни подаръци, като натурална козметика, картини, рисувани с восъчни бои в техниката енкаустика, ръчно изработени бижута, цветя и смола, плетени украшения и аксесоари, а за малките - интерактивни приказки с обучителни игри, чашки с картинки от книгите, лакомства и какво ли не!

Коментари
Последни видеа

Смелост

09 февруари 2023 г.