Ашли Греъм пусна сватбена колекция в "размер +"

За да помогне на жените с пищни и нестандартни фигури

12 януари 2020 г.

Снимка: Instagram

Закръгленият американски модел Ашли Греъм пусна сватбена колекция  "размер +", за да помогне на жените с пищни и нестандартни фигури. Тя е убедена, че нищо не бива да помрачава щастливия миг, а липсата на рокля в подходящ размер, е най-лесният път да докара кандидат- булката до сълзи.

Най-известният модел с "размер +" Ашли Греъм познава тази мъка, защото така и не успяла да намери подходяща рокля за брачната си церемония с Джъстин Ервин през 2010 година.
Сега, с подкрепата на известната испанска малка за булчински рокли Pronovias, Ашли създава колекция за булки, чийто размери са нестандартни.

Снимка: Instagram

„Минаха 9 години от времето, в което с Джъстин сключихме брак. Нищо не бих променила в този ден. Освен едно. Много познават компромиса, когато размерът диктува стила ти. Намерих рокля с форма и силует, които монго ми харесаха, но се наложи да променя всички основни детайли. Наложи се, защото моделът не ми стана. Трябваше да добавим плат, за да я разширим така, че да ми стане. Аз така и не успех да намеря роклята на мечтите си . Не искам никоя жена да изпита това“, написа тя.

Снимка: Instagram

Линията сватбени рокля, която ще се появи по магазините през март 2020 година, включва 16 модела, които по думите на Греъм, ще дадат увереност на бъдещи булки с всякакъв размер и тип фигура.

„Роклите са различни – от класически тип до ултрамодерни и с ръкав, какъвто аз харесвам. А това, което най-много ми допада, е че към всяка рокля има коригиращо бельо и сутиен. С нетърпение чакам колекцията да излезе прз март на пазара. Роклите няма да принудят никоя жена да прави компромис между това, което е и това, което стои на манекена в магазина“, каза Греъм.

 

Коментари
Последни видеа