Ашли Грийн ще става майка за първи път

Звездата от сагата "Здрач" и съпругът ѝ са заедно повече от девет години

28 март 2022 г.

Снимка: Getty

Звездата от вампирската сага "Здрач" Ашли Грийн ще става майка за първи път. 35-годишната актриса, известна най-вече с ролята си на Алис Кълън, публикува няколко черно-бели снимки със съпруга си Пол Кури, които показват видеозона с бъдещето бебе. То и за двамата ще е първородно, пише Hello.

Снимка: Instagaram

Обичам те повече, отколкото някога съм обичал някого. И по някакъв невероятен начин сърцето ми става все по-голямо и те обичам още повече! Нямам търпение да споделим нашата любов, страст и светлина с нашето бъдещо бебе“, написа тя.

Снимка: Instagaram

Актрисата Ашли Грийн и гласовият актьор Пол Кури са заедно от 2013 г.: преди сватбата, която се състоя на 6 юли 2018 г. в присъствието на 200 гости, те се срещаха в продължение на 5 години.

Връзката им определено премина теста на времето. Пол направи предложение едва три години след началото на връзка им. И Ашли в отговор реши да не бърза със сватбата.
„Просто искам всички да се забавляват. Много наши приятели, които се готвят за брак, изпитват изключителен стрес. Аз не искам това. Затова сега просто се наслаждаваме на този нов етап за нас - годеж“, призна Ашли през лятото на 2017 г. в интервю за People.

Снимка: Getty

Преди това актрисата имаше връзка с музиканта и актьор Джо Джонас, а след него я заподозряха в афера с Рийв Карни.
Ашли Грийн е най-известна с ролята си на Алис Кълън, сестрата на Едуард Кълън в сагата "Здрач", базирана на книгите на Стефани Майер.
През 2012 г. тя участва във филмите „Лято. Съученици. Любов” и „Феномени”. Година по-късно получава роли във филмите "Искам да бях тук" и "Лято в Стейтън Айлънд". След това филмовата ѝ кариера запада. Тя се принуждава да вземе участие в рекламни кампании на различни марки и поддържа блога си в интернет, докато звездата ѝ отново изгрява.

 

Коментари
Последни видеа