Башар Рахал: Един малък ад за мен приключи

Актьорът бил в болница повече от месец след спукан бъбрек

22 май 2020 г.

Снимка: Facebook Bashar Rahal

Актьорът Башар Рахал призна, че през април е бил прикован на легло, но не заради коронавируса, а след бъбречна криза.

Наложило се да бъде хоспитализиран в Габрово

Тъй като бил под карантина във вилата си в местно село. Звездата с ливански корен и постоянен адрес в САЩ използва социалните мрежи, за да сподели премеждията си и да призове последователите си да обърнат по-серизоно внимание на здравето си.

"Един малък ад за мен приключи. В продължение на месец се занимавах със спукан бъбрек , камъни и още куп тъпотии, които ме споходиха. Пиша този пост заради две неща. 1. Пазете се. Доста пропуски имаме в тялото си като такова. От тъпотия може да страдаме дълго и болезнено. 2-ро. Имаме прекрасни лекари, за които искам да ви разкажа. Оказах се на Великден вечерта в Габровската болница "Тота Венкова" със зловещи болки. Не мога да не споделя , че в рамките на един час се събраха цял екип и ме подготвиха за интервенция.“, написа Рахал.

Той благодари поименно на всички, спасили живота му

Като подчерта, че проявената изключителна отдаденост и грижа от страна на медиците към него е била традиция, а не специално отношение като към публична личност. „Разбира се не мога да пропусна очарователния 83 годишен супер отдаден д-р Дичев, който разказваше всеки път невероятни исторически факти. Екипа от сетри Нина, Мария и всички , които показаха почти майчина любов към мен.“, обясни Башар Рахал.

 

Коментари
Последни видеа