Били Айлиш: Предпочитам да умра, отколкото да живея без свои деца

В лично интервю говори за майчинството

24 юни 2022 г.

Снимка: Instagram

 

Били Айлиш, която тази година стана най-младият хедлайнер на Гластънбъри в историята, говори откровено пред Sunday Times.
20-годишната певица рядко споделя подробности от личния си живот и предпочита да пази в тайна най-интимните моменти. Въпреки това, в интервю за списанието, тя говори

за самосъзнанието, сексуалността, кариерата, синдрома на Турет

и най-важното - за отношението си към майчинството.
От думите ѝ става ясно, че Били винаги е искала да има деца и е напълно готова да стане майка, въпреки младата си възраст.

„Предпочитам да умра, отколкото да живея целия си живот без деца. Наистина се нуждая от тях“ - каза певицата.
Въпреки факта, че самата Айлиш и брат ѝ Финиас са израснали в щастливо семейство - родителите им Маги Бейрд и Патрик О'Конъл насърчават страстта на децата към музиката и до ден днешен подкрепят всичките им начинания - певицата се страхува, че един ден е възможно децата ѝ да не я разберат напълно, както и да не я слушат. 

Снимка: Instagram

„Колкото повече пораствам, толкова повече се притеснявам, че един ден детето ми може да си помисли, че нещо е правилно, когато наистина не е така. Ами ако то не ме слуша?“ вълнува се тя.

Били призна също, че вече се страхува за безопасността на бъдещите деца, защото славата не идва лесно -

звездата навсякъде е преследвана от фенове и папараци

Тя е ужасена от перспективата за училищни стрелби, защото в Америка това се случва всеки ден, не по изключение.

Снимка: Instagram

„Защо трябва да се страхувате да ходите на училище? Ходете на училище - бъдете готови за травматично преживяване, което ще промени живота ви или дори за смъртта. Какво? Къде е логиката тук?“ пали се тя.
Наскоро Айлиш призна пред репортери, че на 17-годишна възраст е страдала от тежка депресия въпреки огромния успех на дебютния ѝ албум „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“ (2019). Оттогава обаче тя успява да се възстанови благодарение на терапията, припомня Hello.

 

.

 

Коментари
Последни видеа