Брад Пит с признание за самотата след развода и творческите си планове

58-годишният актьор стана герой на августовския брой на американския GQ

25 юни 2022 г.

Снимка: Instagram

Брад Пит позира за корицата американския GQ и даде обширно интервю , в което говори за кариерата си, самотата и борбата с алкохолизма.
В него той признава, че кариерата му е към своя край и вече много мисли как да прекара времето от тук нататък:

„Тук, в Калифорния, много хора казват, че трябва да бъдеш себе си. Но ме измъчва това "истинско". За мен това означава да призная цялата психическа травма, която нося в себе си.”
Пит признава, че е

човек на творчеството

„Аз съм от тези, които говорят чрез изкуството, искам постоянно да творя. Ако не творя, тогава в известен смисъл умирам “.
От години той се интересува сериозно от музика, а по време на локдауна дори се научил да свири на китара, 
Слушането на музика и новите преживявания му доставят истинско удоволствие.

„Музиката ме изпълва с щастие

Радостта изглежда е едно от новите открития в живота ми. Винаги се движех по течението, носейки се насам-натам. Струва ми се, че прекарах години в лека депресия и едва когато приех себе си, всички страни, с красота и грозота, можех да се науча да усещам моменти на радост.“

Другият бонус от локдауна е, че е спрял цигарите – преди това е стигал до няколко кутии на ден. 
Въпреки това, чувството за самота все още преследва актьора, който се е отървал от лошите навици.

„Да, винаги съм бил необвързан, цял живот. Като обяснява Рилке или Айнщайн, „когато носиш истинска болка и истинска радост в същото време, това е зрялост “, каза актьорът. 
По време на интервюто актьорът признава, че година и половина след развода е посещавал клуба на анонимните алкохолици и е бил в затворено общество от мъже, на които е излял душата си.

„Винаги съм се чувствал самотен – и като дете, и сега

Едва наскоро започнах да се сближавам с приятели и семейство Това е нещо, когато носиш истинска болка и истинска радост в същото време. Това е зрялост”, казва той.

Необичайната фотосесия за списанието е дело на Елизавета Породина, немски фотограф от руски произход. Елизабет има уникален стил и според самата фотографка, тя работи на пресечната точка на живописта и фотографията.
Снимките на холивудската звезда са направени точно в този авторски стил от Породина: ярки цветове, фантастични сцени, ярък грим, пише Hello.

За корицата Пит е със синя риза на Louis Vuitton. Той позира и с тоалет на Thom Browne, съчетан с блейзър Saint Laurent, жълт костюм Umit Benan B+ и винтидж ботуши Palace Costume, риза Tom Ford с карирани панталони Gucci и червен костюм на Dolce & Gabbana

 

Коментари
Последни видеа