Бременната Кейти Пери влезе в опаковка дезинфектант в American Idol

Певицата е щастлива, въпреки ограниченията, наложени от пандемията

29 април 2020 г.

Снимка: Instagram

Бременната Кейти Пери, както повечето от нас, е затворена в дома си под карантина. Това обаче не я лиши от чувство за хумор.
Тя се облече като гигантска бутилка дезинфектант за ръце за участие в риалити формата "Американски идол", в който е жури.
Въпреки пандемията, която спря снимките на много продукции, в САЩ продължава излъчването на шоуто American Idol - кандидатите и журито се включват с видеовръзка, всеки от дома си.

Снимка: Instagram

Изпълнителката на "Dark Horse" развесели всички с вида си и огромния кашон, върху който имаше надпис "Американски идол - моментален музикален дезинфектант". 
В инстаграм Кейти Пери написа: "Ние в Американскиидол спазваме свежест и чистота! Включете се за първия в историята епизод от домовете ни тази вечер".

Продуцентът на шоуто Раян Сикрест не пропусна да я разпита за бременността ѝ, пише parents.fr.

„Това е нещо, което никога няма да забравя. Като всяка бременна имам желания, които не мога да задоволя така както бих искала. Има обаче много други неща, заради които в момента съм много щастлива“, каза тя.

Кейти, която очаква първото си дете, неотдавна призна, че в изолация се е научила да бъде "благодарна" за много неща. 
Това ще е първо дете за 35-годишната Кейти Пери и второ за актьора Орландо Блум, който има 9-годишен син от връзката си с топ модела Миранда Кер.

Преди близо година Пери и Орландо Блум се сгодиха официално. Актьорът ѝ предложи на Свети Валентин, поднасяйки ѝ ретро пръстен в розово.
 Сватбата, която трябваше да стане до края на 2019 г., в последния момент бе отменена.
Мона Василева 

 

 

Коментари
Последни видеа