Даян Крюгер и Норман Рийдус се сгодиха

3 години, след раждането на дъщеря им

28 август 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

42- годишната холивудска актриса от немски произход Даян Крюгер и 52-годишният Норман Рийдус се сгодиха. Това се случва 5 години след началото на връзката им и 3 години, след като дъщеря им се роди. Сега двамата планират и брак. 
Преди това Даяна вече беше омъжена - пет години тя живя с Гийом Кане. И също така е известно, че имаше 10-годишна връзка с Джошуа Джаксън.
За Норман, който е с 10 години по-голям от нея, този брак ще бъде първи.
Между другото, Даяна спомена за сватбата още през януари 2019 г., почти веднага след раждането на дъщеря си.
В интервю за PorterEdit актрисата призна, че не изключва възможността за сватба, но

за нея печатът в паспорта ѝ няма особено значение

„Никога не казвай никога". Затова не изключвам, че ще правя и сватба, и моминско парти. Определено ще нося красива рокля ... но, трябва да призная, че не съм особено религиозна. За мен лично печатът в паспорта ми не означава нищо. Да, разбирам, че официалният брак гарантира финансова сигурност в бъдеще. Но вече съм финансово независима, така че нямам нужда от някой, който да ме подкрепя“, призна тогава тя, припомня Hello.

Двамата актьори се запознават при снимките на филма Sky (2015), а за връзката им се разбра публично през март 2017 г.
През ноември 2018 г. се роди дъщеричката им, която е второ дете за Норман Рийдъс. Звездата от сериала „Живите мъртви“ (The Walking Dead) има 21-годишен син Мингус Лусиен Рийдус от връзката си с Хелена Кристенсен.

Даян и Норман са много дискретни относно личния си живот. И до днес те не са обявили кога точно е родена дъщеря им и как се казва. В редките случаи, когато публикуват снимки на детето, то

винаги е с гръб към обектива

В началото на януари миналата година Даяна и Норман Рийдус се обърнаха към папараците с молба да зачитат личния им живот и да не правят снимки на дъщеря им.
Те, естествено не се вслушаха в молбите им и продължиха да търсят желаните кадри.
Даяна първоначално покриваше количката с пелена или криеше лицето на бебето в сенника, но скоро ѝ омръзна и през април тя показа дъщеря си за първи път.
Сега момиченцето е на две години и половина, но за последен път папараци успяха да я щракнат миналото лято.
Известно време след раждането Даяна даде едно от редките интервюта, в което разказа за личния си живот и как е взела решение да стане майка на тази възраст.

“Преди бях доста егоистично настроена. Изобщо не мислех за деца. За първи път желанието да стана майка ме споходи след 35. Тогава си помислих: „Защо не“. И започнах да чакам подходящия човек “, каза Крюгер пред онлайн изданието PorterEdit.
Норман Рийдус, според актрисата, се оказва точно този мъж, с когото би искала да познае радостта от майчинството.

 

 

 

Коментари
Последни видеа