Децата от SOS Детско селище Трявна посрещнаха Стана Катич

Инспектор Кейт Бекет гостува с екипа си на малчуганите

12 ноември 2018 г.

Снимка: SOS Детско селище Трявна

Стана Катич, кинозвездата от сериалите „Касъл“ и „Забравена“, както и част от екипа ѝ, с който снима в момента втори сезон на „Забравена“, организираха кино уъркшоп за децата от SOS приемните семейства в детското селище Трявна.
Актрисата, която е известна като детектив Кейт Бекет от сериалите „Касъл“ е у нас повече от 2 месеца. 
В рамките на уъркшопа децата имаха възможност да се потопят в магията на киното. Първо взеха един, два урока по актьорско майсторство – получи се нещо като мастърклас със Стана Катич и Матю Ле Невез. 
После се включиха в щурите игри на Софи Шушкова, собственик на „Бръмбартисти“ - школа за деца-актьори. След това дойде ред на уроците по сценичен грим и визуални ефекти – имаше татуировки, белези, пълно преобразяване…

И точно когато децата си помислиха, че вече са видели всичко, Франсоа Кьотцер, който отговаря за каскадите в сериала, ги изненада жестоко. Заедно със своите колеги той прокара въжен тролей в селището. 
Последва най-екстремното спускане и най-незабравимото преживяване за децата.

На раздяла Стана Катич подари безброй подаръци на децата. Тя и екипът ѝ се върнаха, заредени с положителни емоции от срещата с децата, а децата се ентусиазираха – сега повечето момичетата искат да станат актриси и гримьорки, а момчетата – каскадьори.
Дано мечтите им се сбъднат.

 

Коментари
Последни видеа

Смелост

09 февруари 2023 г.