Децата са най- важни за мен: Жерар Пике говори за публичната разправа с Шакира

В ефира на испанското радио RAC1 футболистът коментира отношенията им

17 март 2023 г.

Снимка: Instagram

Новите подробности от битката между Шакира и Жерар Пике вече не изненадват никого.
Бившите любовници продължават да хвърлят обвинения, обиди и подигравки един към друг и пълнят с пикантни новини ефира.
В ефира на испанското радио RAC1 футболистът коментира публичните си престрелки с бившата любима. Двамата се разделиха миналото лято заради изневярата на Пике, който след това се изнесе от дома им и заживя с любовницата си, припомня Hello.

Въпросът към него беше директен

– дали е чувал новите песни на Шакира. В един от тях тя пееше за изневярата му и отправи не особено любезни думи към новата му любима, 23-годишната студентка Клара Чиа Марти.

Първоначално футболистът отказа да отговори на този въпрос. По-късно призна, че мисли преди всичко за емоционалното здраве на децата. Бившите съпрузи имат двама общи сина: Саша и Милан.

„Трябва да защитим децата си

Всеки си решава сам за себе си. Не искам да говоря повече. Просто искам децата ми да са добре. Винаги съм имал близки отношения със синовете си. Нищо не ме прави по-щастлив от факта, че те са щастливи“ призна той.

“Трима мускетари“, написа Пике под снимката.
Снимка: Instagram

След раздялата Шакира неведнъж е говорила за предателството на Пике.
В скорошно интервю латиноамериканската певица каза, че е успяла напълно да се възстанови след изневярата му. Като отбеляза, че всички, дори и най-тъжните събития, имат своите положителни страни.
Тя сподели, че именно музиката и любимите ѝ синове са ѝ помогнали да преживее този труден момент. Призна, също така, че иска да бъде пример за 10-годишния Милан и 8-годишния Саша.

Коментари
Последни видеа