Дейвид Шуимър първоначално отказал да бъде част от "Приятели"

Дългоочакваният специален епизод ще бъде „забавно интервю с много изненади за публиката“

23 юли 2020 г.

Снимка: Instagram David Schwimmer

Актьорът Дейвид Шуимър, която светът обикна като Рос от „Приятели“, първоначално отказал да се яви на кастинг за ситкома, добил култов статус вече за две поколения фенове към днешна дата.

Продуцентите Дейвид Крейн и Марта Кауфман обаче му разказали за образа

На отвеяния палеонтолог-романтик и той пожелал място на диванчето в кафенето „Сентръл Пърк“. „Минаха 15 години, но хората още пе спират на улицата и ми крещят в лицето  „Дадохме си почивка!“ (б.р. репликата на Рос след раздялата му с Рейчъл)“, сподели в интервю за Джими Фалън Шуимър.

Легендарната шесторка трябваше да се събере през май за снимките на специален епизод, но коронавируса парализира Холивуд.

Епилогът на „Приятели“ ще бъде заснет през август

„Специалното издание ще бъде предимно импровизирано. Това ще бъде забавно интервю с много изненади за публиката. Заснемането трябва да се възобнови до средата на август, но честно казано, бихме искали да изчакаме още няколко седмици, за да стане наистина безопасно“, каза Дейвид Шуимър, включвайки се във видеоконферентна връзка с водещия.

Мат Ле Бланк, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър и Кортни Кокс ще покажат как изглеждат „Приятели“ в клуба на 50-годишните специално за старта на стрийминг платформата HBO Max. Според Wallstreet Journal всеки ще получи по 3 милиона долара за ексклузивното си участие.

Коментари
Последни видеа