Диетичните прегрешения на Ева Лонгория

Бременната актриса не може да устои на фаст фууда

28 февруари 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty

42-годишната Ева Лонгория, която скоро ще роди, призна за слабостта си към фаст фууда, въпреки че опитва да води здравословен начин на живот.

Тя винаги е удържала апетита си към нездравословни храни, но явно бременността си казва думата. От време на време силно ѝ се приисква да си хапне пържени картофки, затова край нея стои и купичка с хрупкавото изкушение.

Снимка: instagram

И дори, когато актрисата организира фотосесия, картофките присъстват в кадъра съвсем съзнателно.
Макар че порцията е наистина малка, тя е повод актрисата да обяснява диетичните си прегрешения. И заявява, че „не тя, а бебето не иска да се съобразява с никакви диети“ .
И закачливо допълва: „Момченцето ми иска картофките да стоят по-близо!“

Това е надписът под снимката ѝ в инстагарам, на която тя позира край басейна.
Още преди бременността актрисата призна, че обича да си хапва и трудно потиска апетита си. Тя обича някои храни, които не са особено диетични и не се отразяват добре на фигурата като например сирене и банички.
Преди бременността Ева успяваше да се храни здравословно и да ограничава сладкишите. Един от любимите ѝ десерти бяха ягодите , а и с всички сили поддържаше активен начин на живот.

Снимка: instagram

Да припомним, че актрисата очаква първото си дете (момче) от съпруга си Хосе Пепе Антонио Бастон. Ева се омъжи за президента на латиноамериканския холдинг Grupo Televisa, след като повече от 3 години двамата бяха двойка. 

Източник: deti.mail.ru, адаптация Мона Василева

Коментари
Последни видеа