Дрю Баримор: Никога повече няма да се омъжа

И други признания за живота в откровено интервю

12 септември 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

Чаровницата Дрю Баримор се подготвя за старта на собствено ток-шоу и щедро дава интервюта на медиите. То ще започне на 14 септември и към нея ще се присъединят партньорките ѝ от "Ангелите на Чарли" - актрисите Камерън Диас и Луси Лиу, съобщава Fox News.

45-годишната звезда даде интервю за People и охотно сподели подробности от личния си живот и възгледите си за отношенията между партньорите.

„Аз съм безнадежден романтик и съм уверена, че всеки на тази планета се нуждае от любов. При това ние постоянно се съревноваваме един с друг, дори когато сме партньори. В основата на

всичко в живота ни е любовта – но за всеки тя е различна

И много ми се иска повече да изследвам тази сфера.“ каза тя

Въпреки романтичната си нагласа актрисата призна, че за нея въпросът за брака и пръстен на ръката вече е приключен.

Никога, никога, никога

„Никога повече аз няма да се омъжвам. Вярвам, че човек не бива да се зарича, но аз НИКОГА – именно така с главни букви написано, няма повече да се омъжвам. Пред мен има дълг път. И занапред не искам да бъда обвързана с никого.
Когато имаш роман, може да се разделяте, но се движите напред. Когато се развеждате, е съвсем различно.
Въпреки това ми харесва, че всички ние се опитваме да подкрепяме институцията на брака, институция, която е възникнала, когато бъдещият жених се е намирал на 3 дни път с кон от теб, а продължителността на живот е била 30 години.“

Въпреки песимистичните разсъждания за брака, Дрю не е против това да се влюби отново. И ще е много щастлива, ако това се случи.

Снимка: Instagram

„ Не съм казала, че не съм готова да срещна някой – особено, когато децата ми заминат да учат в колеж. След година може да се влюбя безпаметно. Готова съм за нова връзка, проста няма да я преследвам на всяка цена.

Сега чашата ми е препълнена -

всичко, което искам, се е случило в живата ми!“, признава тя.

Припомняме, че Дрю Баримор се е женила и развеждала 3 пъти.
Бракът ѝ със собственика на бар Джерами Томас продължава от 1994 до 1995, с актьора Том Грин – от 2001 до 2002, а с Уил Копелман тя има 4 години брак, който завършва през 2016. Двамата имат две дъщери 7-годината Франки и 6-годишната Олив.

Коментари
Последни видеа