Дъщерята на Дуейн Джонсън-Скалата тръгна по неговите стъпки

18-годишната Симон ще прави кариера в кеча

13 февруари 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

Американският актьор Дуейн Джонсън-Скалата сподели в Instagram радостна новина – дъщеря му тръгва по неговите стъпки и професионално ще преследва кариера в кеча.
18-годишната Симон Джонсън ще стане част от Световна федерация по кеч (WWE), съобщава официално сайтът на американската федерация.

Момичето вече започна тренировки в подготвителния център в Орландо, Флорида.

„Мечтите не са само за мечтатели. Поздравявам моята №1 – Симон Джонсън, с официално подписания договор с WWE. Тя ще стане първата кечистка в четвъртото поколение състезатели на WWE. Носи своята фамилия с гордост, но помни, че твоят път винаги ще бъде твой! Толкова съм горд! Изживей твоята мечта! Време е за работа!" С тези думи Дуейн се обърна към дъщеря си.

Снимка: Instagram @therock

Скоро Симон ще влезе и в първата си битка, въпреки че не е ясно кога точно това ще се случи. 
"За мен това означава много. Да знам, че семейството ми има такава лична връзка с кеча е много специално за мен и се чувствам благодарна, че имам възможността не само да се състезавам, но и да продължа традицията", сподели тийнейджърката. 
Симон ще е първата звезда на WWE, която е четвърто поколение от една фамилия във федерацията.  
Освен Скалата, там са се състезавали дядо ѝ и баща на Дуейн - Роки Джонсън, който почина миналия месец, както и пра дядо ѝ и дядо на Скалата - Питър Майвия.


Припомняме, че Джонсън има 3 дъщери.
Първата дъщеря на Скалата - 18-годишната Симон, е от връзката му с кинопродуцентката Дани Гарсия. Тя се ражда през 2001 г.
С втората си съпруга -  певицата Лорън Хашиян, с която са заедно от 2007 г. , имат също дъщери. През 2015 се ражда Джазмин Лия, а през април – Тиана.
"Ще пробвам до момче", закани се преди време Скалата. 

 

 

 

Коментари
Последни видеа

Бъди различен

06 август 2020 г.

Цар куче

05 август 2020 г.