Джанет Джексън: „Нямам детегледачка, всичко правя сама!“

С откровено признание за майчинството

13 август 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty

Джанет Джексън стана майка преди 2 години, но наред с това е все така търсеща нови хоризонти актриса. В навечерието на своя концерт в Австралия певицата даде интервю за Stellar Magazine. В него тя разказа как успява да съчетае изявите си в шоу-бизнеса и грижите за малкия Иса. И не скри, че майчинството за нея въобще не е леко, пише People.

Проблемът не е в плътния и натоварен с концерти график или във възрастта ѝ – през май Джанет навърши 53 години. Проблемът е, че не може на никого да остави сина. Тя не иска да се довери дори и на гледачка. Разчита единствено на себе си.


Снимка: Instagram

„Трудно ми е да съчетавам кариерата с майчинството. Нямам детегледачка и всичко правя сама. За сина ми се грижат други, единствено, когато аз излизам на сцената“, признава тя.

Припомняме, че певицата и арабският милиардер Уисам ал-Мана имаха бурна връзка в продължение на няколко години. През 2012 г. двамата влюбени си казаха „Да“.
Пет години по-късно, на 3 януари 2017 г. , на  бял свят се появи Иса, който е първо дете за Джанет. По това време тя е на 50 години, а бременността ѝ е изключително тежка. Заради високия риск от спонтанен аборт тя е принудена да отмени световното си турне и да мине през хормонална терапия. В резултат на лечението наддава 43 килограма. Три месеца по-късно бракът ѝ семейната идилия рухват.
След развода Джанет получава пълни родителски права.

Мона Василева

 

 

Коментари
Последни видеа