Дженифър Анистън на вечеря с верни „Приятели“

15 години след края на ситкома с Къртни Кокс и Лиса Кудроу са по-близки от всякога

13 януари 2020 г.

Снимка: Instagram

Дженифър Анистън събра Къртни Кокс и Лиса Кудроу на женско парти в навечерието на Critics Choice Awards, където сериалът на Apple TV с нейно участие - The Morning Show, отнесе приз за поддържаш актьор в драма (Били Кръдъп). Женският каст на „Приятели“ се радва на изключително силна връзка помежду си 15 години след края на ситкома и Анистън потвърди това с два кадъра от срещата им в Instagram.

„Здрасти от момичетата от съседния апартамент!“, написа тя с намигване към локацията им в култовата поредица.

Те наистина разчитат една на друга и продължават да следят изкъсо живота си. Намират начин да са заедно и в турбулентни, и в безоблачно щастливи моменти.“, споделя за сп. People източник от обкръжението на Анистън.

Романтичката на Холивуд е кръстница на дъщерята на Къртни Кокс

И не пести суперлативите си за нея. „Къртни никога няма да те осъди. Тя е екстремно справедлива, абсурдно лоялна и зверски обичаща. Поспах си доста в спалнята й за гости през годините.  Без да издавам подробности от личния ни свят ще кажа само, че ме е подкрепяла и в добро, и в лошо.“, коментира пред сп. More Анистън.

Слуховете за рестарт на „Приятели“ в специален сезон

Ескалираха през последните месеци, след като стрийминг платформата HBO Max  успя да се пребори с Netflix за излъчване на всичките 236 епизода.  

В интервюта Анистън често споделя, че не вижда смисъл Джоуи, Чандлър, Моника, Фийби, Рейчъл и Рос да се съберат на екран вече в клуба на 50 годишните. Същото мнение отстоява и един от създателите на сериала Марта Кауфман. „Това шоу е за онзи период  в живота, в който приятелите са твоето семейство. Този период отмина.

Дори да съберем тези шест актьора, сърцето на шоуто ще бъде спряло.

„Приятели“ е обичан в този вид и сега. Потенциално продължение може да значи само разочарование.“, казва тя пред сп. Rolling Stone.

Коментари
Последни видеа