Дженифър Гарнър се превърна във вещица

Впечатлява трите си деца със зелена маска за лице и сос от домати

08 ноември 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty

Дженифър Гарнър посрещна Хелоуин като истинска вещица. Тя се преобрази като сложи зелен грим на лицето си и надяна черна перука. И като истинска вещица се запретна да приготвя доматен сос.

Като не пропусна да заснеме процеса на видео и пусна клип в Instagram. 
Надвесена над врящата тенджера със сатининско изражение на лицето, тя каза: „Малко още блатна тиня и щипка магия!“ 
Гарнър произнася думите с променен глас, бъркайки авокадото, което е с почти същия цвят както и лицето ѝ. А след това се смее, смесвайки всички съставки заедно и показва своето изискано блюда в готов вид.

Преди време Гърнър разказа, че за нейното семейство Хелоуин е вълнуващ празник. Организацията се прави най-вече заради децата – Вайълет на 12 г., Серафина на 9 г. и 6-годишния Самюел.

„Всяка година при нас става нещо различно. Смятах тази година да се насочим към любими украшения. При това децата настояваха тези украшения да са напълно безопасни за околната среда. Ние си правим призраци от плат, и то така, че те да приличат на хора от нашето семейство“, разказа тя и навлезе в подробности.

Всеки призрак си има характерни черти. Той трябва да прилича на някой от нас. Ето един например беше със сиви коси и черни очи, за да прилича а Бен Афлек, а друг беше с дълги черни коси, за да е като мен“, разказа Дженифър.

Припомняме, че последните месеци са особено тежки за Гарнър. Наложи ѝ се отново да „спасява“ бившия си съпруг Бен Афлек, който от дълги години води битка с пристрастяването към алкохола. В края на август Гарнър заведе Афлек в рехабилитационен център, сред поредния срив на актьора. Дори и след развода тя се тревожи от състоянието му, защото според убежденията ѝ на децата им е нужен здрав баща. Двамата се разделиха през 2017 година след 10-годишен брак.

Мона Василева 

Коментари
Последни видеа