Джиджи Хадид показа снимка на дъщеря си и Зейн Малик

За първи път след раздялата, за да му честити Деня на бащата

23 юни 2022 г.

Снимка: Getty

Джиджи Хадид и Зейн Малик, чиято раздяла почти целият свят коментира миналата есен, успяха да установят отношения и да се разберат поне като родители. Примирието дойде заради дъщеря им Кай.
27-годишната Хадид поздрави бившия си приятел за Деня на бащата, като публикува и снимки с баща си Мохамед Хадид. Също така в социалните мрежи се появи и

снимка на Зейн заедно с дъщеря им

На кадрите бившият солист на One Direction може да бъде разпознат само по татуираните ръце.

„Честит Ден на бащата на моя прекрасен татко, обичам те! И таткото на Кай също! ", написа Джиджи Хадид и добави усмихнати емоджи.

Снимка: Instagram

През октомври 2021 г. майката на Джиджи Хадид Йоланта обвини Зейн Малик, че я е ударил. След това Джиджи го напусна. Дълго време тя не коментира публично нищо. Само Зейн разказа своето виждане за цялата ситуация, припомня Hello.
Няколко дни след като семейният конфликт започна да се обсъжда от медии по света, британският певец беше официално обвинен в четири престъпления, свързани с домашно насилие: беше осъден да плати глоба, беше задължен да премине през курс за рехабилитация и задължителна пробация.
По-късно американският звукозаписен лейбъл RCA прекрати договора с него. Тогава запознати обасниха, че това може да се е случило не само заради скандала, но и заради предполагаемата злоупотреба с някои забранени вещества. С това някои

обясняват  избухливия му нрав

Джиджи и Зейн са заедно от 2015 г., въпреки че са се разделяли по няколко пъти по различни причини.
В края на декември 2016 г. медиите съобщиха, че са имали неуспешен годеж - музикантът бил направил предложение за брак на модела, но тя отказала, като се позовала на нежеланието си да се втурне във връзка толкова бързо.
През март 2018 г. Джиджи и Зейн публикуваха официални изявления за раздяла, а в края на април решиха да възобновят връзката си. Влюбените обаче не останаха дълго заедно. Заговори се, че чувствата им вече били охладнели. Те  спряха да публикуват общи снимки в социалните мрежи. 
Фактът, че Хадид и Малик решиха да дадат втори шанс на връзката си година след раздялата, стана известен през януари. Тогава папараците заснеха двойката в Ню Йорк на път за ресторант, където решиха да отпразнуват рождения ден на Малик с Бела и Йоланда Хадид и Дуа Липа.

 

 

Коментари
Последни видеа