Джордж и Амал Клуни – 8 години любов

На годишнина от сватбата разказаха: за запознанството, брака си и за грешките при отглеждането на децата

03 октомври 2022 г.

Снимка: Getty

 

Джордж и Амал Клуни са щастливо женени вече осем години, а преди дни отпразнуваха годишнина от сватбата си. По този повод дадоха интервю за програмата CBS Mornings, излъчено в деня на годишнината им, 29 септември, и разговаряха с Гейл Кинг за запознанството, брака и за грешките си при отглеждането на децата.

Ето част от него, цитирано от Hello.

Относно запознанството им

Джордж: „Тя ме очарова още в мига, в който влезе през вратата. И най-интересното беше, че не знаех дали ще ме хареса. Тя е толкова необичайно весела, интелигентна, красива, прекрасна жена и бях много привлечен нея."

Амал: „Срещнах го и си помислих: толкова се радвам, че има някой като него на света. Но не мислех, че ще прекарам живота си с него и че ще имаме това невероятно семейство. Той ме омагьоса."

За семейния живот

Джордж: „Това съсипа живота ми! Беше толкова лесно, а сега имам близнаци, които тичат!“

За възможната кариера на децата

Джордж: "Те могат да правят каквото си поискат. Те са по-умни от мен, така че могат да постигнат много, те вече говорят три езика, докато аз все още работя върху моя английски."

За грешките при възпитанието на децата
Актьорът отново шеговито отговори на въпроса на водещия.

Джордж: „Направихме ужасна грешка. Научихме ги на италиански. Въпреки че не говорим италиански. Ние ги въоръжихме с език, с който могат да ни навредят. И двамата наистина не знаем какво говорят !"

За любимия супергерой на моя син

Амал: „Александър е шегаджия като баща си и често му се смее. Например, той каза, че любимият му герой е Батман. Но собственият му баща в тази роля не го е впечатлил.“

(Джордж Клуни играе супергерой във филма "Батман и Робин" през 1997 г.)

Двукратният носител на Оскар започва да се среща с Амал през октомври 2013 г.
Двамата се сгодиха през април, а Клуни направил официално изявление за предстоящата сватба в началото на септември по време на благотворителна вечер във Флоренция.
Първоначално те планираха церемония във вилата на актьора на брега на езерото Комо, но след това решиха сватбата да е във Венеция.
Сред гостите на тържеството бяха Синди Крауфорд и Ранди Гербер, Мат Деймън, вокалът на U2 Боно, Анджелина Джоли и Брад Пит, както и бившият кмет на Рим Уолтър Велтрони, който обяви Клуни и Амал за съпруг и съпруга.

Преди да срещне Амал, Клуни е бил женен само веднъж - за актрисата Талия Балсам, но след развода през 1993 г. остава най-известният ерген в Холивуд. В същото време се твърди, че е имал връзки с актрисите Рене Зелуегър, Кели Престън, Джулия Робъртс, Синди Крауфорд и с италианския модел Елизабет Каналис.

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.