Джорджина Родригес: „Не е лесно да си любима на Роналдо“

С признание как разпалва любовната страст

27 август 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Преди седмица любимата жена на Роналдо – Джорджина Родригес направи нова рекламна кампания на бранда Yamamay, на който тя стана рекламно лице.
А вчера даде интервю на таблоида The Sunв което разказа за отношенията си с футболната легенда и ролята на красивото бельо за щастливия семеен живот.

Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо са заедно от 2 години. Те се грижат дъщеря си Алана, но семейството е многочислено – гледат още 3 деца. Двамата са рамо до рамо в трудни ситуации и една от тях приключи наскоро - когато обвиниха Роландо в изнасилване. Тогава Джорджина се изказа в негова защита и се изяви като верен спътник в живота му.

“Не е лесно да си до толкова известен човек, но за нищо на света не бих заменила този живот с друг. Към Роналдо изпитвам силно любовно влечение. И знам, че заедно можем да преодолеем всичко“, признава тя в интервюто.

Снимка: Instagram

Поддръжката и доверието не са единствено, което крепи връзката им. Родригес е убедена, че в отношенията между двама партньори винаги трябва да се разпалва и да гори страст.

„Да съблазняваш и да изпълняваш мечтите на своя мъж е особено важно. Аз например винаги спя с красиво бельо. Това е удобно, секси и романтично. В него има всичко, което може да направи мъжа щастлив!“, признава тя.

Снимка: Instagram

Припомняме, че за връзката между Ронадо и Родригес се заговори през 2016-а, когато бяха засечена от папараци по време на мача на „“Реал“ и „Депортиво“.
След това те се появиха заедно в модна къща в Париж и в Дисниленд във френската столица. В края на есента вече имаше слухове, че Джорджина е бременна, а малко по-късно Роналдо потвърди това.

Снимка: Instagram
През ноември 2017 година 25-годишната Джорджина роди момиченце на Роналдо - Алана Мартина. Така Роналдо стана многодетен татко с 4 деца.
Известно е, че Ева и Матео, които са родени през 2017 г., са  от сурогатна майка. А за майката на големия син на Роналдо – Кристиано-младши, не се знаят подробности.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа