Джулия Робъртс и Даниел Модер празнуват 15-и рожден ден на сина си

Пуснаха в социалните мрежи рядка негова снимка

23 юни 2022 г.

Снимка: Instagram

Джулия Робъртс и холивудският оператор Даниел Модер рядко публикуват снимки на децата, но наскоро имаха специален повод. Най-малкият им син Хенри, навърши 15 години.
Модер публикува в социалните си мрежи снимка на сина си, който

наистина му е одрал кожата

и може да се каже, че двамата си приличат като „като две капки вода“.

Снимка: Instagram

„Този човек е играч, готов на всичко. Изумен съм, че това е моето момче. Развълнуван съм. 15 днес. Обичам те”, написа той.

На кадъра тийнейджърът е гол до кръста, с любимия си скейтборд в ръце и се преструва, че ще кара отстрани на пътя.
Феновете бяха изумени от приликите между Даниел и Хенри и веднага изразиха това в коментарите си.

„Мислех, че е твоя стара снимка! Петнадесет?! Еха. Честито на твоя близнак”, написа фен на Модер.

„Честит рожден ден на най-милото момче в света“, добави друг

Известните родители рядко публикуват в социалните мрежи снимки на децата си. Правят го само по специални поводи, припомня Hello
Така миналата година те не само разказаха за живота си в Малибу, но и поздравиха близнаците Хейзъл и Финиас за 17-ия им рожден ден, като публикуваха мила семейна снимка.

Снимка: Instagram

Даниел и Джулия като цяло водят доста изолиран личен живот, рядко се появяват заедно на публично място и още по-рядко с трите си деца.
Тяхно осъзнато решение беше да защитят семейството си от общественото внимание, защото пътят им към семейното щастие не беше лесен.

Когато се срещнаха на снимачната площадка на "Мексиканецът" през 2000 г.,  Дани Модер беше женен, а Джулия имаше много връзки с най-известните мъже в Холивуд - Лиъм Нийсън, Дилън Макдермот, Джейсън Патрик, Матю Пери, Бенджамин Брат. Имаше и двегодишен брак с кънтри певеца Лайл Ловет. 
Тя беше

известна като „булката беглец“

В навечерието на сватбата, точно като във филма, Джулия напусна актьора Кийфър Съдърланд.

Нищо обаче не успя да я спре да спечели сърцето на Модер – нито родителите му, които не одобряват избора му, нито факта, че Даниел все още е женен.
Говореше се, че актрисата просто е „купила развод“ за любимия си, предлагайки на Вера Модер такава сума обезщетение, че тя не могла да откаже. Два месеца след финализирането на развода им, на 4 юли 2002 г., Джулия и нейният любим сключват брак.

 

 

Коментари
Последни видеа