Ема Робъртс с нова любов 6 месеца след като се раздели с бащата на сина си

Новият ѝ приятел публикува в мрежата техни общи снимки

01 септември 2022 г.

Снимка: Getty

31-годишната Ема Робъртс беше сама шест месеца и изглежда през това време е успяла да се влюби отново. Избранникът ѝ е Коди Джон - млад и не  особено известен актьор. Именно той разкри интригата като публикува в личния си блог поредица от снимки с Ема. От тях става ясно, че двамата заедно са на ваканция из Европа. 
На една от снимките Джон и Робъртс се целуват страстно на борда на яхта, което не оставя съмнение, че на холивудския небосклон е изгряла нова звездна двойка.

“Хубаво, хубаво”, лаконично написа актьорът под кадрите.

Снимка: Instagram

Ема също публикува снимки от ваканцията си, но пусна само себе си. Едва ли Коди е публикувал снимките, без нейно съгласие. А това значи, че тя няма да крие новата връзка.

През януари тази година Ема се раздели с актьора Гарет Хедлунд, след две години връзка, припомня Hellо.

Снимка: Instagram

Раздорът настъпи веднага след раждането на сина им Роудс. Когато той навърши година, двамата решиха окончателно да се разделят. 
За Ема момчето стана дългоочакваното първородно.Преди време в интервю актрисата призна, че поради диагноза ендометриоза, с която е от години, тя въобще не се е надявала да забременее и да изпита радостта от майчинството. 
Ема Робъртс и Гарет Хедлунд започнаха да се срещат през март 2019 г. Преди това Ема беше сгодена за колегата си от „Американска история на ужасите“ Евън Питърс. Тя излизаше с актьора от 2012 до 2019 г.

Коментари
Последни видеа