Енджи Касабие помагала на пациенти и докато ражда

Съпругът ѝ я спечелил с начина, по който се грижел за майка си

25 февруари 2020 г.

Снимка: Instagram Angie Kasabie

Диетоложката на звездите Енджи Касабие е приемала обаждания на пациенти и е редуцирала порциите им дори в родилна зала. Това издаде за bTV съпругът ѝ Рабих Ел Зейн, който присъствал на раждането на сина им Райън.

Часове след изписването от болницата Касабие

Влязла с бебешкото кошче в кабинета си за няколко прегледа

Маниакалната отдаденост към професията важи и за нейния хранителен режим с пълна сила. „По време на бременността качих малко над 8 кг. Почти не сме се хранили навън, менюто ми беше супер здравословно, а вечерите – много рано.“, сподели ливанката с български паспорт.

Малкият Райън е благословия за семейството след две неуспешни бременности. През 2017 г. Енджи губи близначките си в шестия месец заради усложнения, които са подложили собствения ѝ живот на опасност, а следващият й аборт е провокиран от лекарска грешка. „Последните три години и половина се помня все бременна. Пътят ми беше много труден. Докато не стигнах до родилното, не можех да повярвам, че това се случва. И сега  ставам всяка нощ да проверявам бебето дали диша, живо ли е. Не мога да повярвам, не мога да му се нарадвам!“, вълнува се Касабие.

Името на Райън от арабски значи „вратите на Рая“

А момченцето е кръстено на баща си. Рабих Ел Зейн е модел и актьор, бил е „Мистър Ливан“. Запознават се на вечеря с общи приятели, а първата им среща е на Свети Валентин.

Това, което кара Енджи да се влюби в него, е грижата за майка му. Тя се разболява тежко, след като другият ѝ син изчезва безследно преди шест години, и от тогава Рабих я носи буквално на ръце.

 

Коментари
Последни видеа