Фики Стораро мечтае и за момиченце

Победителят в „Като две капки вода“ иска да научи сина си да бъде стойностен човек

24 май 2020 г.

Снимка: Instagram Fiki Storaro

Певецът Фики Стораро има 2-годишен син, но вече мечтае да се сдобие и с дъщеричка.  Победителят в „Като две капки вода“

Бил убеден, че първото му дете ще е момче

И ще спази традицията в семейството – да го кръсти на баща си Тунчер."Старая се да прекарвам достатъчно време с него и със съпруга си. На какво искаме да го научим... както много хора казват - да бъде човек, стойностен, но в крайна сметка не е ли това най-важното, на което да научиш детето си. Той е още едва на две години и засега се стараем да му даваме нужната обич.“, споделя в интервю за Dir.bg фолк изпълнителят с вкус за соул музика.

Малкият Тони обожава да се докосва до клавишите на пианото

И това е люмата му игра с гласовития му татко. Фики не крие, че иска синът му да се занимава с музика и със сигурност ще го насочи към изкуството.

По време на извънредното положение той излизал от вкъщи само да напазарува, или да отиде на репетиции на „Като две капки вода“. Там им мерели температурата с влизането, целият процес с разучаването на образите преди протезния грим минавал с маска и ръкавици. „Лиших се от срещите с баба ми и дядо ми, спазвахме всички препоръки. А ние сме сплотено семейство, тези срещи наистина липсват. Но покрай предаването, за щастие, не усетих много други негативи.“, казва Стораро.

Коментари
Последни видеа