Графа: Нямам амбиция децата ми да стават музиканти

Синът му Крис е добър шахматист, Никол е наследила таланта на леля си в рисуването

24 февруари 2020 г.

Снимка: bTV

Децата на Влади Ампов-Графа са най-верния му качествен контрол, когато прави нова музика. Хитмейкърът редовно им пуска парчетата си докато кара 10-годишния Крис и 8-годишната Никол сутрин на училище.

Това е тяхна традиция - да старитрат деня си заедно

И певецът винаги е на линия, независимо в коя част на България е бил на участие.

"Много често им пускам и класика, Шопен. Аз нямам никакви амбиции да стават музиканти. И двамата свирят на пиано, но тове ще им даде по-скоро една богата обща култура.", сподели за bTV изпълнителят на "Дим да ме няма"

Между управлението на собствен лейбъл, подготовката на концерта си на стадион "Българска армия" през юли и ангажиментите му като треньорв "Гласът на България" Графа жонглира ловко в полза на семейството си.

Преместил е студиото си у дома, за да прекарва максимално дълго време с най-скъпите си същества

"Семейството е моя център  и супер лукс за хора в нашия бизнес.И не само, живеем в супер консуматорско време, в което хората предпочитат да се разделят, вместо да си дадат шанс. С Мария сигурно изглеждаме скучни от страни, но предпочитам да остане така.", казва хитмейкърът.

Крис е изключително силен шахматист, негова слабост е математиката и редовно носи медали от олимпиади. Никол е наследила таланта на леля си Нора Ампова в рисуването. И двете деца имат силна връзка с дядо си - създателят на първото музикално риалити у нас "Хит минус едно" Кирил Ампов. В началото на 2020 г той сподели с малчуганите емоциите от първия им досег с културата на Китай.

 

Коментари
Последни видеа