Графа се учи да готви в изолация

Последва примера с онлайн концертите и отвори „Музикален дом“ за феновете

26 март 2020 г.

Снимка: Instagram Vladimir Ampov Grafa

Влади Ампов-Графа създава нова музика и работи върху кулинарните си умения в изолация. Изпълнителят на „Да“

Разполага с достатъчно време да разучи рецепти за десертите, които толкова обича

„Правя пържени козуначени филийки, гофрети… Абе, все тестени работи! Ще видим с колко килограма отгоре ще излезем от кризата.“, сподели с усмивка за bTV треньорът в „Гласът на България“.

Децата му Крис и Никол се справят добре с дистанционната форма на обучение и импровизираните си междучасия предпочитат да изкарат в двора на къщата им.

Вчера с баща си са правили снежен човек

Междувременно Графа обяви домашното си студио за временна концертна зала и всяка вечер забавлява последователите си в Instagram и Facebook с импровизирани концерти.„В поредицата „Музикален дом“ правя по-различни версии на свои парчета на пиано. С окото на камерата съм свикнал от детските си години, но това да няма реакция след края на песен ми е странно. С хората супер се зареждаме от тези концерти, това е взаимна връзка!“, откровен бе Графа.

Предвид парализирания културен живот заради пандемията той сподели, че има опция за отлагане на концерта му на стадион „Българска армия“, но не и на този етап. „Следим изкъсо обстановката в световен мащаб и сме готови да реагираме. Работим от девет месеца по този проект. Концертът засега си остава на обявената дата през юни.“, каза хитмейкърът.

 

Цеци Илиева

Коментари
Последни видеа