Гуинет Полтроу прави моминско парти в Мексико

Камерън Диас помага на трескавата подготовка

13 април 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty

Куп знаменитости подготвят щуро моминско парти за Гуинет Полтроу и Брад Фалчък в Мексико. Вчера тя бе издебната от папараци да пристига на летището в Мексико заедно с Камерън Диас.

Гуинет изглеждаше видимо щастлива в навечерието на събитието. За 45-годишната актриса бракът с продуцента Брад Фалчък ще е първи, тъй като с предишния си мъж тя не сключва брак, пише Daily Mail.

На партито ще има много знаменитости, включително и дизайнерката Стела Макартни.
Източници, близки до двойката, съобщават, че Камерън е резервирала частен 12-местен самолет.

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък са заедно от 3 години. Те се запознават през 2010 г. на снимачната площадка на сериала Glee.
За годеж между 45-годишната Полтроу и 46-годишния Фалчък се заговори още през 2017. Той стана официално факт през януари 2018.

„Много се вълнувам от всико. Досега не съм била булка. Аз съм на 45, а се чувствам на 21“, каза носителката на Оскар пред медиите.
Тя разказа, че планирането на тържеството било доста облекчено от това, че приятелките ѝ били увлечени от предсвадбената подготовка както и самата тя.

„Страшно е весело да обсъждаш с приятелки всичко това. Те ми изпращат снимки на рокли и са по-развълнувани от събитието дори и от мен самата“, каза тя.

 Актрисата има 2 деца от фронтмена на британската група Coldplay Крис Мартин, а Фалчък има предишен брак със Сюзан Фалчък.
Мона Василева 

Коментари
Последни видеа