Гуинет Полтроу създаде луксозни памперси

Еднократните гащи са изработени от вълна на алпака и са украсени с кехлибар

13 май 2022 г.

Снимка: Getty

Преди няколко години Гуинет Полтроу създаде собствена линия за стоки за здравословен начин на живот „Goop“. Под тази марка пусна доста странни вещи:

спрей срещу енергийни вампири,

нефритени камъни за повишаване на сексуалната енергия, бельо за BDSM (нетрадиционни форми на сексуални отношения, базирани на доброволни ролеви игри на господство и подчинение), преносимо биде, златна хартия и други.

Най-скандални бяха свещите, наречени „Така мирише моята вагина“, които Полтроу лансира през януари 2020 г.
След това, натрупвайки бизнес опит, Гуинет каза, че смята рекламата и медийният шум, който предизвикаха свещите за особено полезни, защото е успяла да привлече нови клиенти към сайта.

Сега 49-годишната холивудска звезда обяви пускането на пазара на също толкова неочакван продукт, който със сигурност ще предизвика разгорещен дебат и онлайн: бебешки памперси от естествена вълна на алпака, с декоративна апликация от кехлибар и аромат на жасмин.

„Нашите нови памперси за еднократна употреба, подплатени с естествена вълна от алпака, са украсени с кехлибарени апликации. Известно е от древни времена,че

кехрибарът „чисти“ негативните емоции

Гащичките ще ухаят на жасмин и бергамот, за да развеселяват детето“, се казва в официалното описание.

Снимка: Getty

Луксозните гащички за еднократна употреба ще струват 120 долара за опаковка от 12 броя (тоест около 19 лева бройката), така че надали ще станат особено популярни за масова употреба.
Едва ли памперсите ще се продават в САЩ. С пускането на този артикул Полтроу иска да привлече вниманието към проблемите с данъчното облагане в Съединените щати, както и към съмнителното формиране на цените на основните стоки, пише Hello.

 

Коментари
Последни видеа