Ан Хатауей: Какво е да си майка по време на локдаун

За най-голямото предизвикателство – прането и не само

06 януари 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

В откровено интервю Ан Хатауей разказа какво е да бъдеш майка по време на локдауна. Звездата от „Дяволът носи Прада“ и „Дневниците на принцесата“ иска да окуражи всички майки, които епидемията от COVID-19 силно обърка. Те се опитват да пазят децата си, да са възможно най-спокойни, което въобще не е лесно, а заедно с това да се забавляват. Знаменитостите, както и обикновените майки по цял свят, се сблъскват с един и същи проблеми, но когато ги споделят, това помага на всички да се чувстват нормални. Просто, защото се сблъскват и

преживяват едни и същи неща

В началото на пандемията и тя била убедена, че всичко, което прави, е грешно. И вероятно за много хора е било така, защото всеки върви по задължителната „крива на обучението“. Необичайната обстановка налага всеки да учи.
В тези тежки времена това е повече от предизвикателство -

бъдете мили със себе си,

е нейният съвет към майките, пише People.

За Ан Хатауей най-голямото предизвикателство по време на локдауна било прането. Оставайки вкъщи, тя осъзнала с какво огромно количество дрехи трябва да се справя всеки ден.
Ан и съпругът ѝ Адам Шулман имат двама малки сина - Джонатан, 4, и Джак, който е на една.

Снимка: Instagram

И в сегашната объркана ситуация тя се опитва да намери нещо добро. Не смята, че цялата минала година е „сервирала“ поредица от предизвикателства. Защото, като майка, е намерила много възможности. И в същото време е научила важен урок.

„Хората ще запомнят начинът, по който живеем и обичаме“,

каза тя.
Много майки вечер си лягат с мисълта, че не са довършили прането или не са изпълнили всичките си задължения. Смятат, че са се провалили. Но не това е важно. 

„Нашите деца няма да си спомнят, че сме забравили да изперем любимата им риза, те ще си спомнят, че сме им чели една приказка повече, че сме седели заедно на дивана, докато сме гледали любимото им шоу. Това са важните моменти в живота“, каза актрисата.

Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа

Папагалът Поли

22 февруари 2021 г.