Илън Мъск отново не е сам

Новата му любима е 28-годишната актриса Наташа Басет

22 февруари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

След като през миналия септември Илън Макс се раздели с майката на седмото си дете, той не остана дълго сам.
50-годишният бизнесмен, инженер и основател на SpaceX беше забелязан вчера на летището с нова приятелка. Двамата слизаха от частния самолет на бизнесмена Gulfstream G650ER. 
Журналистите бързо разкриха самоличността на непознатата, скрита зад големи черни очила.
Спътницата на Мъск се оказа 28-годишната австралийска актриса, сценарист и режисьор Наташа Басет, пише Hello.


Снимка: Instagram 

Въпреки факта, че работи в развлекателната индустрия, не се знае много за нея.
Родената в Сидни Наташа преминава първото си прослушване на 14 години и веднага е избрана за главната роля в постановката „Ромео и Жулиета“  на Австралийския младежки театър. 
Тя завършва Националния институт за драматични изкуства. Благодарение на това и под артистичното ръководство на Кейт Бланшет Наташа участва и в постановките на театралната трупа на Сидни.
Първият филм в нейната биография е драмата „Кейти заминава” с Тони Колет и Лив Шрайбер, в която Наташа влиза в главната роля.
На 19-годишна възраст Басет се премества в Ню Йорк и кариерата ѝ тръгва нагоре - филмографията на момичето се попълва с филми, включително комедията „Аве, Цезаре“ с Джордж Клуни, Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм и трилъра „Къщата на езерото“ (Lake House).

Голямо признание младата актриса получава с ролята на Бритни Спиърс в американския биографичен телевизионен филм, режисиран от Лесли Либман "Бритни завинаги".
И това лято по екраните ще излезе биографичен филм за живота на Елвис Пресли, режисиран от Баз Ларуман. Наташа изпълнява една от главните роли, тя изигра Дикси Лок - първата любима на краля на рокендрола.

Снимка: Instagram

В личния си живот все още няма нито един роман, който да е публично известен.
Не е известно при какви обстоятелства двамата с Мъск са се запознали, но запознати уверяват, че романтичната им връзка е избухнала едва когато Мъск се е разделил с Граймс.

.

Коментари
Последни видеа