Изгората на Кание Уест Джулия Фокс публикува снимки на сина си

По случай първия рожден ден на момчето и добави нежно послание

19 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Изгората на Кание Уест Джулия Фокс публикува снимка на сина си на първия му рожден ден. Актрисата, която напоследък не слиза от страниците на таблоидите, защото публично призна за връзката си и за любовта си към рапъра, празнува голям празник - първия рожден ден на сина си Валентино.
По този щастлив повод актрисата сподели архивни снимки на бебето в Instagram.

„ Моето прекрасно дете днес навърши една годинка! Благодаря ти, че ми показа какво е любов. Благодаря ти, че ме успокои, научи ме на търпение. Благодаря ти, ти си моята благословия, моето най-голямо постижение. Не те заслужавам, но ние сме заедно и обещавам да те обичам безусловно и винаги да те приемам такъв, какъвто си“, подписа Джулия поредицата от снимки.

Снимка: Guliver / Getty 

Сред публикуваните снимки има снимки на рожденика Валентино с баща му, пилота Петър Артемиев, за когото Джулия се омъжи през ноември 2018 г. 
Бракът им е здрав  за известно време, но в края на 2021 г. двойката обяви развод. Наскоро Джулия призна, че съпругът ѝ просто не е готов за ролята на съпруг и баща, въпреки че няма да забрани на Артемиев да вижда сина си.

“Синът ми вече започва да разбира, че няма татко, защото алкохолът и купоните са много по-важни за него от собственото му дете,” написа Фокс, когато обяви развода с бащата на детето си. 

Снимка: Guliver / Getty

Актрисата заяви още, че Петър си е тръгнал, оставяйки я с петмесечен син на ръце и неплатени сметки.
И въпреки че Джулия сега е с Кание, тя (като той) все още не е свободна официално

Джулия не случайно е дала италианското име на детето. Нейната майка е италианка, а баща ѝ американец.
Семейството живее в Милано докато Джулиа навършва 6 години, а след това се премества в Ню Йорк. Преди да участва във филма на Бени и Джош Сафди „Diamonds in the Rough“ през 2019 г., Джулия се снима и за Playboy, работи в магазин за обувки и дори продава сладолед..

 

Коментари
Последни видеа