Как Аштън Кътчър възпитава уважение към жените у сина си

Има хора, които не дават на момичетата никакво място - затова за нас те винаги ще са първи, казва актьорът

04 юни 2020 г.

Снимка: Instagram Ashton Kutcher

Звездата от „Двама мъже и половина“ Аштън Кътчър сподели един от методите, с които възпитава у 3-годишния си син Димитри уважение към нежния пол.

В емоционално видео в Instagram той обясни, че същата философия е приложима и срещу расизма.

Според актьора в контекста на безредиците в САЩ заради смъртта на Джордж Лойд фразата Black Lives Matter (“Животът на чернокожите има значение”) има по-голямо значение от всякога.

Хората, които отговарят на призива “Животът на чернокожите има значение” с “Всички животи имат значение” не трябва да бъдат критикувани, а да бъдат образовани”, сподели актьорът. “Когато слагаме децата си да спят, Мила и аз им четем книжки, като първо винаги четем на дъщеря ни (Уайът на 5 години). Тази вечер Димитри ме попита защо не може той да е пръв. Казах му, че момичетата трябва да са първи. За мен и за него момичетата винаги ще са на първо място, защото има хора, които не дават на момичетата никакво място. Затова за нас те винаги ще са първи.

Кътчър приравни примера си към протестите и разрухата

След като полицай задуши чернокож при арест: “Разбира се, че животът на всичи има значение. Но когато става дума за живота на чернокожите, тези, които пишат “Всички животи имат значение” трябва да разберат, че има хора, за които животът на чернокожите няма никакво значение.

 

Коментари
Последни видеа