Кание Уест се извини на жена си публично

В серия туитове рапърът поиска развод и забрани на свекърва си да вижда децата

26 юли 2020 г.

Снимка: Getty Images

Хип-хоп звездата с апетит към президентския стол Кание Уест се извини на съпругата си Ким Кардашиян в Twitter, съобщава Metro.

През изминалата седмица той генерира медиен скандал

Признавайки на среща с избиратели, че е искал аборт за първородната си дъщеря Норт-Уест. В серия туитове постфактум рапърът обвини клана Кардашиян в заговор, с който се опитват да го вкарат в психиатрия. Уест уязви жена си и с коментар за нейно секс видео с предишното ѝ гадже, отчитайки с ирония, че това е направило майката на децата му известна. Преди да изтрие публикациите, той дори поиска развод.  

Ким Кардашиян обясни поведението на мъжа си с биполярното разстройство

За което той не взимал медикаменти.

„Искам да се извиня на съпругата си Ким за това, че превърнах в обществена тема нещо супер лично. Не пазих гърба ѝ, както тя пази моя. Ким, знам, че те нараних. Моля те, прости ми. Благодаря, че винаги си до мен.“, написа изпълнителя на American Boy.

Риалити звездата, построила модна империя върху задните си части, и Кание Уест се ожениха през 2014 г. - година след раждането на дъщеря им Норт. В момента двойката има четири деца. В началото на юли рапърът обяви намерението си да се кандидатира за президент на Съединените щати. 

Коментари
Последни видеа