Кардашиян пазят децата на Ким от драмата с Кание Уест

Те нямат достъп до медии и не знаят за нервния срив на баща си

01 август 2020 г.

Снимка: Getty Images

Децата на Кание Уест живеят без достъп до интернет и масови комуникации с превантивна цел, след като миналата седмица той взриви Twitter, като отряза достъпа на Крис Дженър до децата му

Поиска развод от жена си

И изложи теория на конспирацията, според която клана Кардашиян иска да го вкара в психатрия.  Тогава Ким Кардашиян обясни нервния му срив с биполярното му разстройство и призова светът към съчувствие, а рапърът побърза да изтрие гневните постове и да се извини публично.

Риалити звездата вече е в семейното им ранчо в Уайоминг, за да говори с мъжа си за пръв път откакто той обяви, че ще се включи в надпреварата за президент на САЩ, съобщава People.

Скандалът в звездното семейство избухна, след като по време на първата си среща с избиратели Кание Уест призна, че е

Искал аборт за първородната си дъщеря

„Тя пази децата си. Цялото ѝ семейство е посветено на това да създаде усещане за нормалност и спокойна атмосфера за тях в момента. Те не трябва да стават свидетели на избухването на баща си.“, казва източник на списанието.

В Instagram поста си за биполярното разстройство на Уест Ким призна, че той не търси помощ за състоянието си, защото така се чувствал „по-близо до Господ“.

В момента Норт (7), Чикаго (2), Сейнт (4) и Псалм (1) са при сестрата на Ким Кортни Кардашиян.

Коментари
Последни видеа