Катрин Зита-Джоунс показа красивата си дъщеря

Семейството е на лятна почивка във Флоренция

16 август 2017 г.

Снимка: Guliver / Getty

Британската актриса Катрин Зита-Джоунс публикува в личния си инстаграм снимка на дъщеря си – Карис. Нещо, което тя прави за първи път от доста време насам.

Снимките са направени във Флоренция, където тази година семейството прекара лятната си отпуска.

Снимка: Instagram

„Одрала е кожата на майка си“, биха казали бабите.
И наистина би било странно децата на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас да не наследят от родителите си чар, красота и обаяние.

Тази година Карис навършва 14 години и приликата с майка ѝ все повече се изявява.
А и самата Карис вече проявява интерес към света на киното. От известно време тя посещава курсове за актьорско майсторство и нищо чудно в бъдеще да тръгне по стъпките на именитите си родители.

Освен Карис, Катрин е Майкъл имат и 17-годишен син – Дилън.

Снимка: Instagram

Бракът на Катрин Зита- Джоунс и Майкъл Дъглас е пример затова, как въпреки трудностите семейният тандам може да просъществува.

Тази година актьорската двойка ще празнува 17 години брачно съжителство. А, когато се сещат, никой не може да повярва, че връзката им ще е трайна. 

„Бих искал да стана баща на децата ви“, атакува открито донжуанът от Холивуд, който има зад гърба си не само много завоевания, но и опит от дългогодишен брак и един син. Катрин не се предава бързо. Близо 5 месеца устоява на обсада с цветя и подаръци. През 1999 г. Катрин и Майкъл обявяват годежа си, а през 2000 се женят. Синът им Дилън се ражда няколко месеца преди сватбата, а 3 години след него идва и Карис.

Семейството минава през много изпитания. Само те си знаят какво им е коствало да преживеят диагнозата, поставена на Дъглас през 2010 – рак на гърлото, или как са намерили изход от маниакално-депресивната психоза, която връхлетя Катрин.
През 2013 г. Майкъл обяви, че е готов да се раздели със съпругата си, че бракът им е обречен.
Явно обаче и двамата са намерили сили да продължат заедно и да не се предават, пише deti.mail.ru.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа

Ако ти ме помниш

25 октомври 2021 г.