Кейт Мидълтън разказа за хобито на своите деца

По време на посещението на семейството в Ирландия

08 март 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

Кейт Мидълтън искрено съжали, че не са взели с тях по-големите деца на посещението, което направиха заедно със с съпруга си принц Уилям в Ирландия.
Защото там херцигинята има възможност да види и чуе неща, които със сигурнаст биха допаднали на 6-годишния Джордж и на 4-годишната Шарлот.

Така при посещението си в град Голуей Кейт и Уйлям бяха поканени на концерт, на който участва популярната ирландска група NOOV. И, когато след изпълнението принцът и херцогинята отидоха да ги поздравят, те научиха много любопитни неща за творчеството им.  Те се интересуваха от каква възраст изпълнителите в групата са започнали да се занимават с музика, а Кейт обясни така своя интерес:

„За мен беше много интересно да ви слушам. Много ми се искаше Джордж да беше с нас. Убедена съм, че и на него концертът щеше много да му хареса, защото той започна да се учи да свири на китара“ , каза тя и добави, че синът им расте бързо и вече започва сам да избира своите хобита, а не следва просто желанията на своите родители.

По-късно, по време на изпълненията на местните акробати и циркови артисти, Кейт отново изтъкна, че съжалява, че децата им не са заедно с тях. Стана ясно, че освен с танци малката Шарлот се увлича от художествена гимнастика.

Справя се отлично. Вече може да прави стойка на ръце и колело. Аз смятам, че това е много полезно и помага за усъвършенстване на координацията на движенията,“ разказа Кейт.
На футболното игрище самата тя впечатли зрителите с уменията си с топка.

Снимка: Guliver / Getty

След цирковите изпълнения пък принц Уилям пък най-неочаквано блесна и показа способност, за която малко подозираха. Пред очите на любопитните той показа как умее да жонглира с 3 топки.

Снимка: Guliver / Getty

Коментари
Последни видеа