Кейти Пери и Орландо Блум планират второ дете

За първи път звездите станаха родители преди две години

05 август 2022 г.

Снимка: Getty

37-годишната Кейти Пери даде интервю за списание People и говори за майчинството. Тя призна, че се надява да има още деца. Първото им дете, дъщеря Дейзи Лав, навършва 2 години този месец. На въпрос дали с Орландо планират второ дете, Кейти отговори уклончиво:

“Аз съм плановик. Така че да видим”, каза тя.

Актрисата разказа, че раждането на дъщеря им в разгара на пандемия е направило нейното родителско преживяване с Орландо уникално.

“Беше толкова вълнуващо да имаш бебе по време на пандемия, защото всичко спря освен сеемйния ни живот. Харесва ми това, което преживявам в момента с дъщеря ни.

Снимка: Instagram

Певицата и съдия на American Idol, която сега прекарва известно време в Лас Вегас, не крие, че е готова да разшири семейството си.

“Разбира се. Надявам се да се случи в бъдеще”, каза тя.
Засега е щастлива, че успява да защити 2-годишната Дейзи от общественото внимание и може да поддържа баланс между кариера и майчинство.

“Имам голяма подкрепа. Прекрасна сестра. Прекрасна бавачка. И Орландо участва в процеса”.

Наскоро, в допълнение към бизнеса с обувки, Кейти Пери стартира своята марка безалкохолни пенливи коктейли De Soi.

„Страхотно е да си лидер в тази категория. Когато установите матриархат в семейството, можете да създадете такъв безалкохолен аперитив, който да съдържа всички необходими адаптогени, които намаляват стреса.“ каза тя.
Съвсем наскоро Кейти предизвика слухове за втора бременност. Тя излезе на сцената в тясна розова рокля, а внимателните зрители забелязаха, че по време на изпълнението Кейти „галеше заобленото си коремче“. Тези предположения обаче не се потвърдиха.

Снимка: Instagram
Този февруари се навършиха три години, откакто Орландо направи предложение за брак на Кейти.
А миналата пролет американските таблоиди обявиха "тайната сватба" на двете звезди, припомня Hello.

Фактът, че всичко е сериозно между Орландо Блум и Кейти Пери, стана известен през януари 2016 г. на афтърпартито на Златния глобус. Скоро папараците предоставиха потвърждение на връзката им под формата на снимки от романтична ваканция в Хавай. През март 2017 г. двойката официално се раздели, а през февруари 2018 г. отново се събраха.
 

 

Коментари
Последни видеа