Ким Кардашиян показа домашния си „Дисниленд“

Сцена с музикални инструменти, бакалия и кухня изпълват стаите на децата й

14 февруари 2020 г.

Снимка: Instagram Kim Kardashian

Риалити звездата Ким Кардашиян разходи своите 160 милиона последователи в Instagram в покоите на четирите си деца – 6-годишната Норт Уест, 2-годишната Чикаго и синовете й Сейнт (4) и Псалм на 9 месеца.

Като наследници на един от най-успешните рапъри в света – Кание Уест, те

Разполагат с концертна стая, в която има огромна сцена и сет с музикални инструменти

Сред тях е и цигулката, на която Норт се учи да свири напоследък.

Докато играят, малчуганите обикновено гледат филм

Който се прожектира на екран с кино размер. Норт разполага с няколко къщи за кукли и специален ред с кукли, от които е обсебена, а Чикаго не се отделя от количките за пластмасовите си бебета, пише Daily Mail.

В дома на Кардашиян и Кание Уест има и образователен кът, в който децата сядат да правят домашни и различни упражнения.   Кухненски сет и бакалия с подвижна лента за продуктите и каса с дигитален дисплей, на който „клиентите“ могат да заявят продукти, изписвайки имената си, са част от екстрите за забавление.

Кардашиян, която развива успешно моден и козметичен бранд, показа на феновете си и гардеробната с олимпийски размери. В нея е пълно с кутии с пастели, стикери, слайм и балони, като има отделни сегменти за „Глави и корони на принцеси", „Плюшени играчки“, „Обувки“ и „Ваяна, хавайски кът“. Умалено копие на работилницата на Дядо Коледа и супермаркет завършват импровизирания частен „Дисниленд“ в дома на едно от най-коментираните семейства в шоубизнеса.

Коментари
Последни видеа

Бонсай

04 януари 2022 г.