Кортни Кокс не помни нищо от „Приятели“

Актрисата преговаря всички сезони, за да може да отговаря адекватно на феновете

26 март 2020 г.

Снимка: Instagram Courtney Cox

Ролята на Моника Гелър от „Приятели“ изстреля Кортни Кокс в А-групата на телевизионното кино и я превърна в любимка на няколко поколения зрители 16 години след края на ситкома.

Вярвате или не, актрисата не помни нищо от хитовия си снимачен период

С Мат Лебланк, Матю Пери, Дженифър Анистън и Лиса Кудроу. В YouTube поредицата Quarantine Minilogue на Джими Кимъл Кокс призна, че уплътнява времето си в изолация с всички сезони на култовия сериал.

"Продължават да ми задават куп въпроси относно "Приятели", но аз дори не си спомням да съм участвала в него. Имам наистина лоша памет. Помня, че обичах всички там и действително се забавлявах много. Сещам се за определени моменти, докато снимахме, но нито един епизод не ми идва на ум. Ако сега трябва да мина тест, то бих се провалила", признава Кортни Кокс.

"Понеже толкова много хора обичат "Приятели", сметнах за необходимо да запълня времето, наваксвайки. Още съм на първи сезон и мога да кажа, че наистина е добър", добавя тя.

Дългоочакваният специален епизод на „Приятели“

Трябваше да бъде заснет преди седмица за стрийминг платформата HBO Max, но пандемията на коронавируса отложи събирането на великолепната екранна шесторка за неопределен период от време.

Надежда Попова

Коментари
Последни видеа

Оставете следа

28 февруари 2021 г.