„Котаракът в чизми 2“ се завръща

Пух е успял да профука почти всичките си 9 живота, и опитвайки се да ги върне, се отправя към най-голямото приключение (трейлър)

18 декември 2022 г.

Снимка: DreamWorks Animation

Тази Коледа любимият на всички, обичащ млякото, авантюристичен и безстрашен представител на семейство котки се завръща на голям екран с анимацията „Котаракът в чизми 2“.
За първи път от повече от десетилетие DreamWorks Animation представят нова история от магическата вселена на Шрек, в която Котаракът в чизми ще открие, че страстта му към опасността и пълната липса на инстинкт за самосъхранение са взели своето.

Пух е успял да профука почти всичките си девет живота, спирайки да ги брои някъде по пътя на безбройните си приключения. В стремежа си да си ги върне обратно, той ще се отправи на най-голямото си приключение досега.

Пух се отправя към Тъмната гора, за да открие митичната Звезда на желанията, с помощта на която да възстанови изгубените си животи. Но само с един останал живот, Котаракът в чизми ще трябва да преглътне гордостта си и да помоли за помощ бившия си партньор и противник – пленителната Кити Лапичката.

Противно на тяхната трезва преценка, към мисията на Пух и Кити се присъединява дрипавия, бъбрив и несломимо жизнерадостен помияр Перо. Заедно, тримата герои трябва винаги да са една крачка пред недоброжелателните Златокоска и престъпното семейство на Трите мечки, „Големия“ Джак Хорнър и ужасяващия ловец на глави – Големия лош вълк.

Образът на Котаракът в чизми се появява за първи път през 2004 г. в номинирания за „Оскар“ Шрек 2 и мигновено се превръща в световна сензация. Впоследствие Пух участва в още два филма за Шрек, както и в първия си самостоятелен филм – Котаракът в чизми, като общите световни приходи от тях надхвърлят 3,5 милиарда долара.

Тази Коледа си подаряваме приключението Котаракът в чизми 2 – от 23 декември само в кината на 2D и 3D.

 

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.