Краят на една любовна приказка - Джейсън Момоа и Лиза Бонет

16 години любов в 16 кадъра

16 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Той е роден на Хаваите, тя е в Калифорния, имат 12 години разлика във възрастта и 36 сантиметра - във височината. Но не това разделя Джейсън Момоа и Лиза Бонет. Те бяха щастливи и заедно в продължение на 16 години, но преди броени дни обявиха, че се развеждат.
Значителна разлика във възрастта не ги притесняваше, а разликата във височината дори придаваше особен чар на двойката - Джейсън винаги разчиташе на нея (и в истинския смисъл на думата). Тяхната любов е наистина любов от пръв поглед. Момоа признава, че се е влюбил в Лиза като дете, още щом я видял по телевизията.
Тогава той е едва на 5 години, а тя е на 17 и вече е актриса - участва в невероятно популярния ситком Шоуто на Косби в САЩ. Лиза влиза в ролята на дъщерята на главните герои и се казва Дениз Хъкстабъл Кендъл.
„На осем години я видях по телевизията и казах на майка ми:

„Искам тя да бъде моя“,

каза Момоа в едно интервю.
Срещат се 20 години по-късно в джаз клуб, а техни общи приятели ги запознават.
По това време Лиза Бонет вече е разведена и отглежда дъщеря си Зоуи Кравиц.
Между тях пламва искра. Двамата напускат заедно клуба, за да отидат да пият бира в близкия бар.

Така започва всичко

„Любовта се случи, и то голяма. Той не избяга, както си мислех. Той просто ме взе и ме хвърли на рамото си - точно като пещерен човек“, разказа актрисата в интервю за списание Porter.

Снимка: Guliver / Getty

Две години по-късно се ражда дъщеря им Лола Айолани, а година и половина след това синът на Накоа-Вулф.

Снимка: Guliver / Getty

Но дори раждането на двете деца не стана повод официално да регистрират връзката си – те просто бяха щастливи един с друг.
За детската си фанатична любов към Лиза Момоа отново призна и след раждането на децата им.


Снимка: Guliver / Getty

И, когато никой не очакваше, те се ожениха.  Случи се през ноември 2017 г.

Джейсън Момоа обяви пред репортери, че той и Лиза са се оженили тайно. Церемонията се е състояла в имението Момоа в Топанга, Калифорния.
До този момент обаче в сциалните мрежи така и не се появи нито една снимка от сватбата - дори и от птичи поглед.

„Искахме да го запазим в тайна. Но през някаква пукнатина тази информация все пак изтече и аз съм готов да я потвърдя. Знаете ли ли, аз всъщност съм женен за жена си от 12 години. Сватбата е просто повод отново да съберем семейства и да отпразнуваме любовта си“, каза актьорът.

Снимка: Guliver / Getty

Втори необичаен факт: между двамата никога не са възниквали скандали, поне такива, които да станат достояние на пресата. През всички тези години таблоидите не успяха да изровят и открият нито един повод за скандал.

Снимка: Guliver / Getty

И още нещо парадоксално: близко приятелство свързва бившия и настоящия съпруг на Лиса. Лени Кравиц и Джейсън Момоа наистина са приятели.
През 2019 г. музикантът заяви в интервю:

„Обичам мъжа ѝ - той ми е като брат.

А на един от рождените си дни Кравиц публикува тяхна обща снимка и написа под нея:

„Едно семейство. Една любов.“

Така че е вероятно думите в съвместното изявление, публикувано от двойката, след като стана ясно, че се развеждат, не са просто думи. Ето какво обавиха те:

„Любовта между нас остава, но оттук нататък ще се развива в друга посока“ и „нашата преданост един към друг, този свещен живот и нашите деца е непоклатим“ .

По материали на Hello, Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа