Кристен Бел и Идина Мензел, озвучили "Замръзналото кралство", със звезди в Алеята на славата

На официална церемония в Холивуд

20 ноември 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Актрисите Идина Мензел и Кристен Бел, които озвучават персонажите Елза и Ана в хитовата анимация "Замръзналото кралство" и продължението ѝ, получиха звезди на холивудската Алея на славата. Рядко две звезди биват почетени на една церемония. Техните номера са 2681 и 2682-рата на прочутата алея в Холивуд, съобщава Daily Mail.
Идина Мензел е наградена в категорията за театър - изпълнение на живо, а Кристен Бел - в тази за кино. 

Двойната церемония по откриването на звездите на Мензел и Бел се състоя броени дни преди на екран в САЩ да излезе анимацията "Замръзналото кралство 2". 

Идина Мензел, известна с успешните си изяви на Бродуей, както и с участието си в сериала "Клуб Веселие", беше представена от съпрезидента на "Дисни" Алън Хорн и актьора Джош Гад, който озвучава симпатичния снежен човек Олаф в анимацията "Замръзналото кралство" и продължението ѝ, съобщава БТА.

Актрисата Джаки Тон и създателят на сериала "На по-добро място" Майкъл Шур представиха Кристен Бел. Освен с ролята си в сериала, Бел е известна с участието си в поредицата "Вероника Марс" и в комедии като "Палави мамчета" и продължението "Палави мамчета по Коледа".

През 2008 г. кинодейците Ричард и Лорън Шулър Донър стават първата двойка, удостоена със звезди на Алеята на славата на обща церемония. Заедно са почетени също Голди Хоун и Кърт Ръсел, Синди Лопър и Харви  Файърстийн и Фелисити Хъфман и Уилям Мейси

 

 

Коментари
Последни видеа