Кристина Ричи продава колекция от чанти, за да плати развода си

Актрисата се разведе с Джеймс Хердеген през 2020 г.

24 ноември 2022 г.

Снимка: Getty

Историята на болезнения развод на Кристина Ричи и съпруга ѝ Джеймс Хердеген беше във фокуса на всички таблоиди по света преди няколко години. Едва сега обаче станаха известни нови подробности от бракоразводното дело.
В интерю за Sunday Times 42-годишната актриса призна, че е продала любимата си колекция чанти, за да плати на адвокатите, които са ѝ помагали да се разведе с бившия си съпруг Джеймс Хердеген.

„Преди известно време имах добра колекция от чанти Chanel, но продадох много от тях“, каза Ричи. А на въпроса дали спонтанно е решила да прочисти гардероба си, тя отговори:

„Е, определени травми в живота идват с финансови последици, дълги съдебни дела, спорове за попечителство, забрани. Като казах това, добре съм, няма проблем. Но се научих да използвам тези инвестиционни инструменти по различни начини. Например имах колекция от изящни бижута на Chanel, които също използвах разумно.“

Припомняме, че бурният процес на развод на Кристина Ричи и Джеймс Хердеген, който започна през 2020 г., беше придружен от скандал и взаимни обвинения в домашно насилие, припомня Hello.

Снимка: Getty

Бившите съпрузи подадоха ограничителни заповеди един срещу друг - молбата на Ричи беше удовлетворена, докато тази на Хердеген - отхвърлена.
През април 2021 г. двойката постигна споразумение поне по въпросите на попечителството - те имат общ 8-годишен син Фредерик.

През октомври 2021 г., бременна с второто си дете, Кристина се омъжи повторно. Този път за звездния стилист Марк Хамптън. И през декември същата година се роди дъщеря им Клеопатра.

Снимка: Getty

Актрисата разсекрети втората си бременност през август, като публикува снимка от ултразвук в блога си. Тя не криеше бременността си и и редовно пускаше снимки в социалните мрежи.

 

Коментари
Последни видеа