Линда Еванджелиста разказа за подкрепата, която получава от сина си

Моделът съди клиника по пластична хирургия, която я обезобрази по време на криолиполиза

24 август 2022 г.

Снимка: Instagram

 

Популярният през 90-те години модел Линда Еванджелиста след дълга пауза се появи на корица на Vogue и даде интервю. Бившата звезда на модния подиум разказа как синът ѝ я подкрепя и става опора за нея, след неуспешна пластична операция и, когато се оказва, че няма да може да продължи кариерата си.

Линда грее на корицата на британското издание на Vogue, а снимките ѝ наистина са доста впечатляващи. И това би могло да се нарече триумфалното завръщане на модела, ако не беше едно "но".
За да изглежда овалът на лицето ѝ перфектен, гримьорите са използвали тейпове, които фиксират скулите. И така опъват кожата и коригират овала, пише Parents. 
Самата манекенка призна, че след неуспешната пластична операция така и не е успяла да възстанови предишната си форма.

Снимка: Instagram
Преди година тя започна да съди клиниката, която извърши процедурата криолиполиза (аналог на липосукцията, метод за "замразяване" на подкожната мастна тъкан - бел. ред.). 
Манипулацията е популярна, но Линда получава редки усложнения. Мастните ѝ клетки не само не се стопяват, а напротив, увеличават се. Появяват се неравности по тялото и лицето, които не могат да бъдат отстранени по никакъв начин.
„Ако знаех, че страничните ефекти могат да включват загуба на препитанието ми и такава депресия, че да се намразя, не бих поела този риск“, призна Линда в интервю.

За да коригира дефектите на фигурата, възникнали след операцията, Еванджелиста прави диети, пие много вода и с дни стои на по една ябълка или целина.
Моделът започва да се крие от други хора и от папараци. Тя рядко излиза от дома си. Единственото изключение са задълженията, свързани със сина ѝ. Тя не пропуска да подкрепи 13-годишния Августин Джеймс по време на футболни мачове. 
През зимата за нея било по-лесно „да се маскира“ под безформено яке, но през лятото трудно успявала да скрие недостатъците на фигурата, разказа тя.
Най-неприятното откритие за нея било, че синът ѝ пръв забелязал промяната в психическото ѝ състояние.

„Това, което наистина нарани сърцето ми, беше, че той ми каза: „Помниш ли, когато беше толкова весела? Помниш ли, когато се смееше през цялото време?“ Това беше толкова невинен коментар. Трябваше да се справим с това."
Сега Августин е на 15 години и преди две години, според Линда, той започнал да ѝ задава въпроси: защо тя не излиза на подиума, като нейните колежки Наоми Кембъл, Клаудия Шифър, Кейт Мос.
Тогава се наложило да му разкаже за неуспешна криолиполиза. 
Сега признава, че не съжалява за откровеността си. Синът ѝ оценил нейната откровеност и я подкрепял във всичко.

„Той беше толкова разбиращ, колкото може да бъде 13-годишно дете. Казах му, че ще има дело и го предупредих: „Може да чуеш нещо и да се смутиш“. А той отговори: „Защо да се срамувам? Тъжно ми е за теб. Не се срамувам“. След това добави: „Аз ще се погрижа за теб, не се притеснявай“. Кой родител би искал да бъде в тежест на детето си?“, тревожи се Линда.

Снимка: Instagram
Моделът стана майка на 41. Тя казваше, че мечтае за голямо семейство и шест деца, но съдбата отреди друго.
Когато Линда забременява с Августин таткото Франсоа-Анри Пино вече е пленен от Салма Хайек, а по-късно се омъжва за актрисата. Той не участва в отглеждането на сина си и дълго време дори не плаща издръжка на Линда. По-късно постигат споразумение, но не се знае за каква сума става дума.
Съдейки по факта, че Салма Хайек публикува съвместни снимки с Августин в социалните мрежи подсказва, че вероятно бащата се опитва да подобри отношенията със сина си.

 

Коментари
Последни видеа