Линда Евангелиста към сина си: Ти си светлината в моя живот

Сподели снимка на сина си от милиардера Франсоа-Анри Пино

03 октомври 2021 г.

Снимка: Instagram

Линда Евангелиста рядко попада във фокуса на медиите. Преди седмица тя се появи на първите страници на всички таблоиди, а изявлението ѝ че е съсипана от неуспешни козметични интервенции, развихри бурна дискусия в Internet форумите. 

Топмоделът на 90-те призна, че избягва публичност, защото неуспешните пластични операции са я обезобразили. Тя обаче възнамерява да се върне към нормалния живот и вече прави първите си стъпки. А първата е, че стана по-активна в социалните мрежи, пише Hello.

Бърз преглед на профила ѝ до този момент доказва, че тя предпочита да публикува снимки на зеленчуци, плодове, храни ... От снимките може да се разберат подробности за живот на кучето ѝ – френски булдог, но не и за нея самата. 
Вчера обаче Линда публикува рядка снимка на сина си Августин Джеймс, който роди през 2017 от милиардера Франсоа-Анри Пино.

Снимка: Instagram 
На снимката момчето е на не повече от 5-6 години и рисува сърце на пясъка, в което пише „Августин + мама“.

„Светлина на моя живот“, написа Линда под кадъра.

Снимка: Instagram 

Линда Евангелиста и бащата на единственото ѝ дете Франсоа-Анри Пино имат кратка връзка - от септември 2006 г. до януари 2007 г.
През това време супермоделът успява да забременее. Междувременно Пино се влюбва в Салма Хайек.
Някои медии по това време дори твърдят, че Франсоа-Анри е молил Линда да прекъсне бременността, защото почти не се познават, но Евангелиста решава да задържи бебето.
Това обаче не отказва Пино от намеренията да свърже живота си с друга жена, в която е влюбен. Той прави предложение на Хайек. Тя приема и през март 2007 г. двамата обявяват годежа си.

Синът на супермодела Линда Еванджелиста – с баща си Франсоа-Анри Пино и новата му съпуга Салма Хайек
Снимка: Instagram

През есента на същата година Франсоа-Анри Пино два пъти става баща - първо, през септември Салма ражда момиченцето му Валентина, а през октомври Линда Евангелиста - момчето Августин.
По това време младоженката Салма е на 40, а Линда на 41 години.
В продължение на няколко години Линда пази в тайна името на бащата на детето си.
През това време Хайек и Пино се женят са особено щастливи с дъщера си.
През 2012 година Линда завежда дело срещу Пино и иска издръжка. В крайна сметка двамата успяват да разрешат проблема без съдебни спорове.

 

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.