Любов от първа среща - страница от биографията на Хари и Меган

Очаква се "Да откриеш свободата" да стане бестселър

29 юли 2020 г.

Снимка: Instagram

На 11 август ще излезе от печат книгата Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family ("Да откриеш свободата"),  която се очаква да стане бестселър, пише Hello.

Въпреки, че преди дни говорител на двойката направи официално изявление, че двамата не са давали интервюта, не са участвали и нямат никакво отношение към книгата, тя ще се радва на голям интерес, защото

биографията от 320 страници е написана от кралските кореспонденти

Каролин Дъранд и Омид Скоби, които често са съпровождали двойката по време на пътуванията и имат много връзки в тези кръгове.
Затова в книгата има много досега неизвестни подробности за живота на херцога и херцогинята на Съсекс. От нея става ясно, че

първата им среща

е уредена от обща приятелка на Хари и Меган, която не казва на никой от двамата какво им предстои.
Това е любопитен експеримент, на който двамата се решават. Те прекарват известно време в ресторант Dean Street Townhouse в прочутия лондонски квартал Сохо.
Хари е подготвен да се представи в най-добра светлина, за да я впечатли, а когато вижда Меган, желанието му многократно нараства.
На вечерята той пие бира, а актрисата – мартини. Те се увличат от разговора, който е за работа, благотворителност, за пътешествията на принца в Африка ...
Така омагьосани, те не успяват да стигнат до храната. Минават 3 часа, но те се оказват недостатъчни. 
Двамата решават на следващия ден да се видят на същото място, за да продължат разговора.

Персоналът на ресторанта полага неимоверни усилия, за да съхрани в тайна срещата.
Хари и Меган влизат през входа за персонала, а цялата нощ ги обслужва само един сервитьор.
Двамата се разделят едва на сутринта, а по думите на приятели на принца, именно в този момент той е разбрал, че те ще бъдат заедно. Той им признава, че

Меган е „ докоснала всяка струна от душата му“

Меган също отговаря с взаимност. Тя публикува в своя Instagram снимка на конфети Love Hearts с надпис „Влюбени сърца в Лондон“. 
По това време никой от феновете на сериала „Форсмажор“ , в който Меган е звезда, дори и не предполага за кого става дума. 
Освен това Меган се подписва в социалните мрежи на тайния акаунт на Хари като  @SpikeyMau5.

Ден след втората среща Хари кани Меган в двореца Кенсингтън – отново в крайна дискретност. На тази среща той ѝ разказва за живота и за работата си.
6 седмици по-късно принцът моли актрисата, която междувременно се връща в Канада, да дойде отново в Лондон, защото иска не само да се видят, но и да обсъдят бъдещо пътешествие.
Меган се отзовава и прекарва нощ в двореца Кенсингтън, а на сутринта двамата отлитат за Йоханесбург, ЮАР. Оттам с частен самолет към Международното летище Маун, в Ботсвана, а после се насочват към делтата на река Окаванго, където се намира резервата Мореми, известен със своята дива природа. Там наемат луксозна палатка за 1530 британски лири за нощ.

„Никога не съм се чувствала така комфортно и безопасно. Досега не съм усещала никого така близък за толкова кратко време“, признава пред близка приятелка Меган, след като се връща от пътешествието.
От този момент нататък Хари и Меган започват редовно да се срещат, въпреки разстоянието, което ги разделя.
Принцът постоянно лети при възлюбената си в Канада и

три месеца след първата среща той ѝ се обяснява в любов.

Те успяват за известно време да запазят отношенията си в тайна, но по време на едно гостуване в Торонто, през октомври 2016 г., негов помощник го предупреждава, че местните таблоиди ще публикуват подробности за връзката им.
Той моли Хари да се върне в Лондон, защото в Канада няма как да се осигури неговата безопасност, а и папараците ще ги следват на всякъде, надушвайки новия роман.
Хари отказва, но на следващия ден новината за връзката им вече е факт – публикуват я таблоидите.
Меган става обект на особен интерес. Само за 24 чака тя получава над 100 съобщения от хора, с които не е общувала или не се е виждала от месеци, дори от години. Пред дома ѝ дебнат фотографи, така че актрисата често се налага да търси защита от полицията.

 

 

Коментари
Последни видеа