Мадона: Семейството ми е всичко

„За децата ми отивам на война“

06 декември 2016 г.

Снимка: Instagram / madonna

Мадона отново е в светлината на прожекторите, пише People. Първо, тя бе домакин на благотворителното събитие, на което фондацията ѝ събира средства за Малави – африканската държава, от която са двете ѝ осиновени деца. После получи наградата „Жена на годината“ на Billboard и даде интервю за списанието, в което разказва за връзката си с четирите си деца – Лурдес 20 г., Роко 16 г., Дейвид Банда 11 г., Мърси Джеймс 10 г.

"Причините, поради които съм благодарна", написа Мадона в Instagram до този колаж от снимки на децата й на Деня на благодарността. Снимка: Instagram / madonna

Семейството ми е всичко. За децата ми отивам на война. За каквото и да се боря, то е за дъщерите и синовете ми. Искам да имат добро бъдеще“, казва 58-годишната певица.

Създадох неконвенционално семейство и по време на вечеря водим различни дискусии. 11-годишният ми син може да говори убедително за Малкълм Екс, Мартин Лутър Кинг, Нелсън Мандела и Джеймс Болдуин. Дъщеря ми Мърси свири на пиано и може да говори с вас за Нина Симон. Наистина се гордея с това.

Мадона разказва и за социалните медии и как решава какво да сложи на стената си в Instagram. „Когато им пускам техни неща, искам разрешение. В много от случаите те ми пращат снимки и казват „моля те, не слагай това“ и аз не го правя. Техните профили са с ограничен достъп. Аз също обсъждам с тях разни неща за работата ми.

Една кауза е близо до сърцата на цялото семейство – благотворителната организация Raising Malawi. Всичките четири деца пътуват заедно с певицата често до африканската държава, от която тя осинови сина си Дейвид и дъщеря си Мърси през 2006 и 2009 респективно.

Мадона и Дейвид на галата Raising Malawi. Снимка: Instagram / madonna

Дейвид Банда е бил на 13 месеца, болен от пневмония и малария, когато Мадона и бившият ѝ съпруг Гай Ричи го осиновяват, след като неговата биологична майка умира поради усложнения по време на раждането. Той се качи на сцената по време на събитието, след като бе показан затрогващ видеоклип за срещата и живота му с новата майка. „Казвам се Дейвид“, представи се момчето на гала вечерта, която събра 7,5 милиона долара. „Сега знаете малко повече за Малави и как срещнах майка ми... Осъзнавам, че съм от щастливците.

Ден по-късно след събитието, Мадона пусна снимка в Instagram на Мърси с четири медала на врата ѝ, а под нея пишеше: „Мърси Джеймс донесе вкъщи четири медала!

Снимка: Instagram / madonna

Малко след това певицата сподели и друга снимка, на която Мърси се държи за ръце с още няколко състезатели на подиум. „Давай, Мърси Джеймс! Всичко е отборна работа!“, написа тя.

Снимка: Instagram / madonna

Мадона намира Мърси в детското селище Конданани в град Бвумбе, когато за пръв път посещава Малави през октомври 2006. Малката е попаднала там след смъртта на много младата си майка, почти дете.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа