Марешка Бардем ще се бори за сина си

Детето на плеймейтката е в Чечня, от където тя избягала заради системен тормоз

02 февруари 2020 г.

Снимка: Facebook Mareshka Bardem

Една от най-колоритните участнички в „Игри на волята“ Марешка Бардем е готова да се бори за присъствие в живота на детето си. Синът ѝ скоро ще стане на 5, а плеймейтката не го е виждала от 4 години.

Тя напуска Чечня, след като я омъжват насила и става жертва на системен психически и физически тормоз.

Историята ѝ е подходяща за сапунен сериал, но в нея драмата преобладава

„Казват на момчето ми, че съм мъртва, че няма майка. Родих го, когато бях на 18. Сега ми се струва като легенда. Имам план да се съберем, вече знам как, само ми трябва търпение.“, разказа 23-годишната българка с руски корен за Нова тв.

 Марешка е родена във Варна, но родителите ѝ са от Чечня. В тяхно лице тя не среща никаква подкрепа, точно обратното – именно те виждат живота ѝ като съпруга на мюсюлманин, чието единствено задължение е да ражда деца. Потърсила ги преди да влезе в „Игри на волята“, за да им каже, че става част от шоуто и може да им помогне, ако имат нужда от нещо.

Те пожелали да изтрие еротичните си снимки от профилите си в социалните мрежи и никога повече да не ги търси

„Аз нямам родители. Отраснала съм без семейна любов, без майчина ласка. Винаги към била сама и това не ме плаши. Много хора ме плюят как съм си оставила детето – хайде влезте в моята кожа, за да видите как е. Вървете вие да живеете в една стая със семейството на мъжа си, да ви бият, насилват, да ви държат без храна, да миете пода в 6 сутринта. Да не ви дават да гушкате бебето си, защото трябвало да стане суров мъж. Свободата за мен е всичко!“, заявява Марешка.

Преди по-малко от два месеца тя преживя тежка катастрофа, в която колата ѝ бе помляна в дърво на магистрала Тракия. Оцеляла като по чудо, но останала без пукнат лев.  

„Златен урок взех. Разбрах на кой наистина му пука за мен. Само да съм здрава, мен нищо не може да ме събори, пари се изкарват.“, разсъждава Марешка.

Коментари
Последни видеа